fbpx

Staat de maan in het sterrenbeeld Kreeft of Tweelingen op 17 juli 2023? Wanneer je het gaat bekijken vanuit de Vedische astrologie zul je ontdekken dat de nieuwe maan niet in Kreeft, maar in Tweelingen staat. Het verschil zit in de westerse en de Vedische astrologie in de dierenriem. Meer hierover lees je in dit blog.

Nieuwe Maan juli 2023 volgens de Vedische astrologie

Op 17 juli staat de nieuwe maan volgens de Vedische astrologie in het sterrenbeeld tweelingen. Dit verschilt van de westerse astrologie met 23 graden. De Vedische astrologie bekijkt de stand van de sterren en de planeten van de tijd vóórdat de ‘klok’ geïntroduceerd werd. Daarnaast wordt er gewerkt met de siderische dierenriem in plaats van de tropische dierenriem.

Vedische astrologie bekijkt de wereld vanuit een zachte vrouwelijke energie. De masculine energie vanuit de westerse wereld.

Betekenis Nieuwe Maan in Tweelingen

Tweelingen zijn types die het liefst in hun eigen kracht en energie bewegen. Dit maakt hen onafhankelijk, vrij en creatief. Tweelingen zijn slim, positief, open minded en houden van gezelschap. De Nieuwe Maan in tweelingen in juli 2023 nodigt je uit om in je eigen kracht en energie te bewegen. Tweelingen is een luchtteken. Luchttekens kunnen veel in hun hoofd zitten. Ze staan continu aan en analyseren alles. Tegelijkertijd met het vuurelement in de zomer kunnen ze nog wel eens oververhit raken. Het is dus belangrijk om ook te verbinden met het lichaam. Ademwerk en yoga kunnen hierbij helpen. Lucht, ruimte, energie en diepe stretches kunnen bijdragen aan diepe gronding in het aardse.

Intenties zetten tijdens de nieuwe maan op 17 juli 2023

De nieuwe maan is een periode van voelen waar je je op wilt focussen de komende maancyclus. Waar gaat jouw energie van stromen? Waar raak jij super excited door? Of wat geeft je juist rust? In het Moon Phase Yin Yoga E-book vind je practices voor de nieuwe maan cyclus die je helpen om intenties te zetten. Maar ook helpen ze je de cyclus van de maan te begrijpen. En hoe je vanuit die nieuwe maan cyclus jouw intenties ruimte kan geven om te bloeien en groeien.

Inzicht in je geboorte horoscoop volgens de Vedische astrologie

Wil je inzicht in je geboorte horoscoop volgens de Vedische astrologie? Hoe het bedoeld is vanuit een zachte en krachtige feminiene benadering? Boek dan een Vedisch astrologie consult met mij. Je stuurt per mail jouw gegevens op. Daarna geef ik jouw geboorte horoscoop vorm en plannen we een online consult in. Dit consult geeft je inzicht op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, relaties, reizen, geld, familie en werk. Vaak als je met grote levensvragen loopt, kan zo’n consult helpend zijn om je richting te geven aan je leven. Het voorspelt niet de toekomst. Maar geeft je wel handvaten vanuit de yoga, ayurveda en de sterren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like...


Ontvang mijn e-book 'Ontspan je Nervus Vagus met Yin & Fascia Therapie voor €17,-

E-book

This will close in 0 seconds