fbpx

De volle maan in juli 2023 staat volgens de Vedische astrologie in het teken boogschutter tussen 2 en 3 juli. Een ander teken dan wordt beschreven vanuit de westerse astrologie. Volgens de westerse astrologie staat de volle maan in Steenbok. De Vedische astrologie is gebaseerd op de werkelijke stand van de planeten, sterren en de maan tijdens jouw geboorte. In de westerse astrologie is een verschuiving geweest. Er is een verschil van 23 graden in de dierenriem. En er wordt gebruik gemaakt van de siderische dierenriem in plaats van de tropische dierenriem. In dit blog lees je meer over de betekenis van de volle maan in juli 2023 volgens de Vedische astrologie.

Volle maan juli 2023 en Vedische Astrologie

De volle maan in juli 2023 staat in het teken boogschutter volgens de Vedische astrologie. Het teken boogschutter is een teken die van reizen houdt en avontuur. Het is een teken die zich richt op vrijheid, positiviteit en zijn optimistisch in alles wat ze willen bereiken. Zo in de zomer is dit een magisch teken om mee te werken tijdens deze volle maan. De zomer staat voor leven vanuit je hart. Het vuurelement. De vrijheid voelen in jezelf en om je heen.

Vedische Astrologie is daarbij een leer die al eeuwenoud is. De astrologie die afkomstig is vanuit de Veda’s voordat de Germaanse klok werd geïntroduceerd. Het brengt je in verbinding met jouw zachte kant. Jouw spirit vanuit de vrouwelijke energie. Maar tegelijk brengt het ook je vuur en passie omhoog. Waar verlang jij naar? Welke dromen wil jij achterna gaan?

Je hart volgen

Deze volle maan nodigt je uit om je hart te volgen. Waar gaat jouw vuur van branden? Welke dromen wil jij nog najagen? Deze volle maan nodigt je uit om in stilte aan te komen bij jezelf en te reflecteren welk pad jij mag volgen in vrijheid. In het volgen van je dromen. Je lichaam de ruimte geven om in die energie te landen.

De Cacao Ceremonie & Anahata Chakra Flow is een fijne practice om te doen als volle maan ritueel. Deze helpt je te verbinden met je hart. Diep te voelen tot in je lijf waar jouw vuur van gaat branden. En het ook daadewerkelijk kracht bij te zetten. Je hart weet de weg.

Cacao voor de cacao ceremonie kun je bij Pure Kakaw bestellen voorafgaand aan de ceremonie. Je kunt de ceremonie op elk gewenst moment doen in je eigen space en tijd.

Gronden in je lijf en vertrouwen

Je hart volgen gaat samen met gronden in je lijf en vertrouwen in je eigen dromen. Maar vooral ook in wie je bent. Veel vrouwen dragen onbewust emoties en spanningen met zich mee in de baarmoeder en het bekken. Dit zorgt ervoor dat je geblokkeerd wordt en meer in je hoofd zit dan in je lijf. Twijfel, angst, onrust. Trauma uit het verleden of de familielijn kan een rol spelen. De Full Moon Womb Awakening Class is een mooi ritueel die je kunt doen om weer te gronden in je lijf en te vertrouwen op wie je werkelijk bent tijdens de volle maan in juli 2023. Ervaringen over dit ritueel lees je in dit blog.

Inzicht in je geboorte chart volgens de Vedische astrologie

Wil je inzicht in je geboorte chart volgens de Vedische astrologie? Boek dan een Vedisch astrologie consult bij mij. Meer hierover lees je op mijn persoonlijke website op de pagina ‘vedic astrology consult‘.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like...


Ontvang mijn e-book 'Ontspan je Nervus Vagus met Yin & Fascia Therapie voor €17,-

E-book

This will close in 0 seconds