fbpx

De energie in onze collective start op 20 maart met shiften tijdens de lente equinox. De officiële start van de lente. Met daarop volgend de nieuwe maan in Ram op 21 maart. In dit blog lees je meer over de lente equinox en de energie die gaat shiften de komende dagen.

Lente Equinox doet je energie shiften

Op 20 maart start officieel de lente. Ook wel de lente equinox genoemd. Langzaam komen alle planten en bloemen weer in bloei. En ook wij mensen ruimen op. Detoxen en treden weer meer naar buiten. De energie in jou gaat shiften. Het seizoen verandert. Je voelt je waarschijnlijk energieker en gaat starten met nieuwe intenties.

Nieuwe Maan in Ram op 21 maart versterkt het energie shiften van de lente equinox

Op 21 maart staat de nieuwe maan in Ram. Een vuurteken die je uitnodigt om te kijken waar je vuur van gaat branden. Waar is jouw hart vol van? Rituelen als Moon Phase Yin Yoga en aanvullend met een cacao ceremonie kunnen ondersteunend zijn in het onderzoeken van jouw hartsverlangens. Jouw energie zal gaan shiften wanneer je de ruimte neemt om volgens jouw hartsverlangens te gaan leven.

Ruimte voor nieuw en intenties

Heb jij behoefte aan ruimte voor nieuw en het zetten van nieuwe intenties? Neem dan een momentje voor jezelf waarin je die intenties gaat zetten. Een ritueel met yoga oefeningen of adem oefeningen. Die je werkelijk lucht en ruimte geven voor nieuw!

Lente retreat met yin yoga en fascia therapie in Zuid-Frankrijk

Wil je er echt even uit? Voel je dan welkom om aan te sluiten tijdens het Elemental Yin Yoga & Fascia Therapie Retreat in Zuid-Frankrijk. Verblijf in een shared safari tent met eigen cabine of boek een eigen bell tent. Dagelijkse yogalessen, fascia therapie zelf massage, terugtrekken en opladen in de natuur!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: