fbpx

De energie in onze collective start op 20 maart met shiften tijdens de lente equinox. De officiële start van de lente. In dit blog lees je meer over de lente equinox en de energie die gaat shiften de komende dagen.

Lente Equinox doet je energie shiften

Op 20 maart start officieel de lente. Ook wel de lente equinox genoemd. Langzaam komen alle planten en bloemen weer in bloei. En ook wij mensen ruimen op. Detoxen en treden weer meer naar buiten. De energie in jou gaat shiften. Het seizoen verandert. Je voelt je waarschijnlijk energieker en gaat starten met nieuwe intenties.

Rituelen uit mijn Moon Phase Yin Yoga e-book kunnen ondersteunend zijn aanvullend met een cacao ceremonie in het onderzoeken van jouw hartsverlangens. Jouw energie zal gaan shiften wanneer je de ruimte neemt om volgens jouw hartsverlangens te gaan leven.

Ruimte voor nieuw en intenties

Heb jij behoefte aan ruimte voor nieuw en het zetten van nieuwe intenties? Neem dan een momentje voor jezelf waarin je die intenties gaat zetten. Een ritueel met yoga oefeningen of adem oefeningen. Die je werkelijk lucht en ruimte geven voor nieuw!

Lente retreat met yin yoga en fascia therapie in Zuid-Frankrijk

Wil je er echt even uit? Voel je dan welkom om een Privé Back to Nature Retreat te boeken in Zuid-Frankrijk. Verblijf in een eigen bell tent te midden van de natuur. Dicht bij de rivier de lot. Dagelijkse yogalessen, fascia therapie zelf massage, terugtrekken en opladen in de natuur! Wandelen door de wijngaarden en langs de rivier. Heerlijk lokale producten proeven. Suppen op de rivier. Even helemaal tot je zelf komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like...