fbpx

Fascia speelt een belangrijke rol in het functioneren van het lichaam. Een belangrijke reden dat steeds meer therapeuten, yogadocenten en ademcoaches zich hierin gaan verdiepen. Mensen helpen om weer in verbinding te komen met hun lichaam en chronische pijn en emotionele blokkades loslaten staat centraal. De fascia opleiding die wij aanbieden is een combinatie van yin yoga en fascia therapie. Op deze pagina lees je er meer over.

Fascia opleiding: yin & fascia therapie cursus

De yin & fascia therapie cursus online is een fascia opleiding die ik heb ontwikkeld in 2020. De cursus werd veelal gevolgd door yogadocenten, ademcoaches, massage therapeuten en diverse andere lichaamswerkers. Zoals acupuncturisten en beweegtherapeuten. In de training leer je oefeningen combineren met massageballen. Het voordeel hiervan is dat je mensen tools en oefeningen kunt leren die ze zelf thuis kunnen bijhouden. Dat is ook het doel van yin & fascia therapie. Mensen bewust maken van het zelfhelend vermogen met yin yoga en fascia therapie.

Chronische pijn en emotionele stagnaties loslaten

Chronische pijn en emotionele stagnaties loslaten met yin & fascia therapie wordt als een intense, maar hele fijne manier van heling ervaren. Waar mensen eerst moeite hadden met het loslaten van pijn en emoties, komen ze met deze methode diep tot de kern. Ook ervaren ze diepe stilte en rust in zichzelf na het beoefenen van de oefeningen en zelfmassage.

Fascia opleiding die je elk moment kunt starten

De Yin & Fascia Therapie online opleiding kun je op elk moment starten. Wanneer je je inschrijft voor de online cursus via het learning platform, ontvang je direct toegang tot het cursusmateriaal. Je kunt het in je eigen tempo volgen en houdt altijd toegang tot de video’s en cursus. De opleiding bevat ook 2 privésessies waarin je persoonlijke doelen en behoeftes aandacht krijgen. Zodat jij het op een goede manier kunt integreren in je lessen of privésessies.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like...