fbpx

Op 14 juni verschuift om 13:51 de maan weer naar vol. Een volle supermaan. Of ook wel een Strawberry Full Super Moon. Deze volle maan gaat over het ontwaken van jouw grootsheid. Je potentie. En ook het daadwerkelijk zien hiervan. De supermaan is zichtbaar en staat dichter bij de aarde. Ook jij mag zichtbaar maken wat jouw kwaliteiten zijn. Dit kan spanning opleveren. Maar weet dat dit je ook kracht gaat geven. Je mag jezelf laten zien zoals je bent. Zonder laagjes. Jouw pure essentie.

Boogschutter en de kwaliteiten

Boogschutters zijn leergierige types. Van origine willen ze weten hoe alles werkt. Deze volle maan vraagt je om je open te stellen voor jouw passie. Waar jouw vuur van gaat branden. Dit is dan ook hét moment om de ruimte te nemen voor jezelf. Stel jezelf maar vragen. Wat mag je loslaten om jouw vuur nog meer te laten branden? Er mag ruimte voor komen.

Juist nu we naar de zomer toe bewegen, het vuur element, is het hier de tijd voor.

Loslaten

Volle maan staat erom bekend dat we loslaten wat we niet meer nodig hebben. Een proces wat soms ook gepaard gaat met pijn, afscheid en verdriet. Maar weet dat er na loslaten ruimte is. Ruimte voor jou. Ruimte voor jouw verlangens, vuur, verschijning.

Online Full Moon Cacao & Rite of the Womb Ceremony

Op 14 juni geef ik, Joyce Mol, een Full Moon Cacao & Rite of the Womb Ceremony online via zoom. Dit is een krachtig ritueel die je helpt herinneren wie je werkelijk bent. De rite of the womb is een eeuwenoud ritueel wat van vrouw op vrouw wordt doorgegeven. Onbewust dragen we patronen met ons mee die ons belemmeren in het zijn van je krachtige ware zelf. Het is nu de tijd om te herinneren aan je power. Je kracht. Tijdens dit ritueel neem ik je hierin mee. En geef ik de rite ook door. Het is nog krachtiger om dit ritueel tijdens volle maan te doen.

Deze ceremony bestaat uit:

  • Cacao Ceremony
  • Sharing
  • Rite of the Womb Ritueel
  • Innerlijke reis
  • Afsluiting en doorgeven van de Rite

Inschrijven kan hier door je aan te melden via betaling.

Namasté,
Joyce

P.s. wil je 1:1 begeleiding? Voel je dan welkom om een 1:1 feminine breath & yoga session te boeken via mijn website.

1 Comment

  1. […] februari 2022 in Leeuw18 maart 2022 in Maagd16 april 2022 Weegschaal16 mei 2022 in Schorpioen14 juni 2022 in Boogschutter13 juli 2022 in Steenbok12 augustus 2022 in Waterman10 september 2022 in Vissen9 oktober 2022 in […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like...


Ontvang mijn e-book 'Ontspan je Nervus Vagus met Yin & Fascia Therapie voor €17,-

E-book

This will close in 0 seconds