fbpx

Zondag is een mooie dag waarop je ontspannen activiteiten kunt doen voor jezelf. Een dag met alleen jezelf of juist met je gezin of partner. Wanneer je tips zoekt voor een ontspannen zondag voor jezelf, dan ben je in dit blog op het juiste adres. Je leest diverse dingen die je kunt doen om je zondag ontspannen door te komen.

Maak een wandeling in de natuur

Zondag is een mooie dag om een wandeling in de natuur te maken en wat zonlicht op te doen. Ga naar het bos of het strand. Of maak een fijne wandeling in de stad. Wie weet drink je nog wat lekkers op een terras. Daar is zondag een heerlijke dag voor.

Ga zwemmen in natuurwater

Wil je je doorbloeding verbeteren? Ga dan zwemmen in natuurwater. Natuurwater en koude training geeft je lichaam en geest een boost. Als je meer hierover wilt lezen, lees dan dit blog over de voordelen van zwemmen in natuurwater.

Zondag: bakdag! Maak een lekkere cake of snacks voor doordeweeks

Zondag is zo’n dag dat je lekker lazy thuis de dag door kunt brengen. Ga een lekkere cake bakken of maak snacks voor doordeweeks. Het recept van deze bananenbrood kan je gebruiken als je overrijpe bananen hebt liggen.

Volg een online cursus of yogales

Volg een cursus over ademwerk, yoga, rituelen en meer op het platform van Mind Events Factory. Zondag is een mooie dag waarop je zoiets kunt doen. Even een uurtje tijd voor jezelf, verbinden met je lichaam en loslaten wat moet.

Vertroetel jezelf lekker met een maskertje of een voetenbadje

Zondag is zo’n lekker dagje dat je thuis voor de openhaard kunt zitten met een maskertje en een voetenbadje. Beetje magnesium zout erin en je kunt heerlijk ontspannen. Misschien nog even een voetenmassage toe bij jezelf met een voetencréme?

Journalen

Schrijven is een fijne activiteit om je hoofd leeg te maken of creatief bezig te zijn. In het Moon Phase Yin Yoga e-book zitten schrijfopdrachten voor iedere maancyclus. Je kunt ook het kaartendeck ‘De moed om te schrijven‘ gebruiken om inspiratie op te doen om te schrijven. Fijn als je onderwerpen zoekt voor je boek of je blog.

Ga naar de spa

Een heerlijke manier om te ontspannen in natuurlijk naar de spa gaan. Lekker tot rust komen in de sauna en eventueel een massage erbij nemen. Zondag is wel vaak een dag dat het er druk is. Hou er dus rekening mee dat je tijdig reserveert voor de zondag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like...