fbpx

Een van mijn favoriete bezigheden tijdens de zomer is toch wel Suppen en SUP Yoga. Een complete full body work-out waarmee je kracht opbouwt, plezier hebt op het water en je gedachten even volledig los kan laten. Op het water is het stil. Je kunt je werkelijk verbinden met de natuur. Balans, kracht en stabiliteit staat centraal. Vallen en weer opstaan leer je op deze manier op een ontspannen wijze. Daarnaast is SUP Yoga ook nog eens een Full Body Work-out omdat je alle spiergroepen aanspreekt. In deze blog vertel ik je meer over SUP Yoga.

 

WAT IS SUP YOGA? 

SUP staat voor Stand-Up-Paddle. Je staat op een SUP board en gebruikt daarbij je paddle om vooruit te komen. Maar. Je kunt ook yoga beoefenen op het SUP board. In het buitenland wordt deze sport veel beoefent op zee. Maar ook hier in Nederland is het populair. Tijdens SUP Yoga werk je aan kracht, balans en stabiliteit op het water. Het is een uitdagende maar leuke vorm van yoga. 

Ik geef vanaf 13 juli SUP & YOGA lessen in kleine groepjes bij het Geestmerambacht om zo voldoende aandacht te kunnen geven tijdens de lessen.

Het gaat om de juiste techniek en verschilt per persoon welke uitdaging er nodig is. De een zal meer aan ontspanning willen werken. De ander meer aan kracht.  Deze lessen zijn geschikt voor particulieren. Maar ook voor yogadocenten die deze vorm van yoga willen leren.  

 

 

WAAROM SUP YOGA? 

 • Het contact met de natuurlijke elementen brengt je terug in je eigen natuurlijke ritme en geeft een extra’tje tijdens de yogales.
 • Sup Yoga brengt je in het hier en nu omdat je balans zoekt op de beweging van het water. Er zal weinig afleiding zijn van gedachten en juist meer focus voor de practice.
 • Een andere vorm van yoga die je niet serieus hoeft te benaderen maar mag zien als fun en uitdaging.
 • De fysieke uitdaging voor je lichaam door balans, kracht en stabiliteit te oefenen.
 • Je lichaam gebruikt alle spieren in het lichaam. Na deze les voel je wel degelijk dat je kracht, balans en stabiliteit hebt beoefent.
 • Anything else to say? 

Je kunt nu de SUP & YOGA lessen reserveren vanaf via het online lesrooster. We starten op 13 juli. 

Deze lessen bestaan uit Paddleboard instructie, Yin & Yang Yoga, Playtime en Paddling. 

Suppen en Yoga staat met elkaar in verbinding. Het vinden van balans, kracht en energie. De Sup Yoga les bestaat uit 45 minuten yoga en 30 minuten suppen. Een mooie combinatie waarbij we Yin & Yang samen brengen.

 

TARIEVEN

 • €35,00 voor 75 minuten voor 1 persoon
 • €17,50 voor 75 minuten voor 1 persoon bij deelname met eigen board
 • SUP huren kan ook zonder les. Dit kost €15 voor het eerste uur. Daarna €10,00 per uur. Hiervoor kan je alleen reserveren door te mailen naar info@mindeventsfactory.com of bel naar 0612378040. 

 

LOCATIES

 • Geestmerambacht
 • Strand Hargen aan Zee (als het windstil is zal ik dit aankondigen)

 

RESERVEREN

Reserveren kan via het online lesrooster

 

NOTE

Zwangeren en mensen die gebruik maken van zware medicijnen kunnen vanwege veiligheidsredenen helaas niet meedoen. Meld dit altijd tijdig.

 

 

MEENEMEN VOOR DEZE LES:

Zorg dat je je goed insmeert tegen de zon. Op het water gaat verbranding snel. Ook is het fijn om een flesje water mee te nemen. Wanneer het nog niet zo warm is, trek dan warme kleding aan. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like...


Ontvang mijn e-book 'Ontspan je Nervus Vagus met Yin & Fascia Therapie voor €17,-

E-book

This will close in 0 seconds