fbpx

Terwijl we afscheid nemen van de herfst en ons volledig onderdompelen in de frisse sfeer van november, hebben de planeten een hemelse traktatie voor ons in petto. De volle maan van 27 november 2023 in Stier, vergezeld van de krachtige nakshatra (maanhuis), bekend als Krittika, zal zijn betoverende invloed op de wereld uitoefenen. Maak je klaar om de transformerende energieën te omarmen die deze kosmische gebeurtenis met zich meebrengt. Terwijl we ons verdiepen in de betekenis van de Volle Maan in Stier en Nakshatra Krittika. Ik gebruik de berekeningen van de Vedische Astrologie. Dat is een beetje anders dan de westerse astrologie. Vrouwelijker. Minder verbonden met de materiële wereld.

Volle Maan november 2023 in Stier

De volle maan van Stier is een periode die je aanmoedigt om je te concentreren op stabiliteit, aarding en het cultiveren van een diep gevoel van veiligheid. Stier, een aardeteken, herinnert je eraan om contact te maken met de natuur. Om aanwezig te zijn in je omgeving en voor jezelf te zorgen. Deze energie nodigt je uit om je relatie met overvloed te onderzoeken, zowel in termen van materiële rijkdom als innerlijke vrede.

De betekenis van volle maan in de nakshatra van Krittika en Stier

Wanneer de volle maan zich aansluit bij de felle nakshatra van Krittika, intensiveert dit de thema’s transformatie en innerlijk vuur. Krittika, geassocieerd met het element vuur, schenkt zijn stralende en gepassioneerde energie aan jou. Het wakkert je innerlijke kracht aan en stuwt je vooruit om uitdagingen met moed en vastberadenheid aan te gaan.

Tijdens deze veelbelovende tijd is het essentieel om na te denken over jouw verlangens, doelen en ambities. De volle maan Stier in combinatie met Krittika spoort je aan om je waarden te analyseren en hoe deze aansluiten bij je acties. Leef jij in lijn met je ware zelf? Zijn je keuzes geworteld in authenticiteit en integriteit? Deze maanenergie stelt je in staat bewuste beslissingen te nemen die je hoogste goed dienen.

Wees je bewust van materiële hechting

Het is ook een tijd om je bewust te zijn van materiële gehechtheden. Stier, een aardeteken, nodigt je uit om de schoonheid en overvloed om je heen te waarderen. Het vraagt ​​je echter ook om te beoordelen of je gehechtheid aan materiële bezittingen je groei belemmert. En het belemmeren van je reis naar spirituele evolutie. Omarm deze volle maan als een kans om los te laten wat je niet langer dient. Een pad vrijmaken voor een nieuw begin en groei.

Met de brute kracht van Krittika’s vuur en de solide, aardende energie van Stier. De volle maan van november nodigt je uit om je innerlijke kracht aan te boren en je ware potentieel te onthullen. Het herinnert je eraan dat je, om je dromen en verlangens te manifesteren, op je capaciteiten moet vertrouwen en moedige stappen voorwaarts moet zetten.

Tijd om jezelf te aarden tijdens de volle maan van november 2023

Neem even de tijd om contact te maken met de aarde onder je voeten. Terwijl je koestert in de helderheid van de Volle Maan in Stier en Nakshatra Krittika. Grond jezelf en denk na over je kernwaarden, waarbij je je innerlijke vuur kanaliseert naar het onderhouden van relaties, het nastreven van zinvolle bezigheden en het belichamen van een gevoel van stabiliteit en authenticiteit. Laat deze energieën je begeleiden naar persoonlijke groei en de realisatie van je dromen. Mijn Full Moon Womb Awakening Class kan je ondersteunen in dit proces. Of ik begeleid je graag richting jouw verlangens in een 1:1 sessie met yoga & ademwerk.

Verder kan een Vedische astrologie consult je meer duidelijkheid te geven over je sterke kanten en doelen. En waar je staat in het leven volgens de astrologische berekeningen van jouw geboorte chart. Met de code ‘yinwithjoyce‘ krijg je in de maand November 20% korting op een consult.

Omarm de energieën van de Volle Maan en Nakshatra-uitlijning van de vedische astrologie

Wees je bewust dat elke maangebeurtenis een unieke en individuele essentie met zich meebrengt. Omarm de energieën van de Volle Maan en Nakshatra-uitlijning in november, en laat het vuur van transformatie in je ontsteken. Omarm de wijsheid van Stier en Krittika en ga op een pad dat resoneert met de ware verlangens van je hart. Mag deze maangebeurtenis je een gevoel van helderheid, doel en vervulling geven terwijl je verder gaat op je reis van zelfontdekking en groei.

Als je meer inzicht wilt krijgen in uw persoonlijke reis, schrijf ik graag jouw vedische geboortehoroscoop voor je uit. Deze kun je alleen in PDF ontvangen of aanvragen met een coachingsessie. Gebruik code ‘yinwithjoyce’ en ontvang 20% ​​korting op je reading in november.

Als extra ontvang je deze november maand ook 20% korting op quality yoga wear bij We Are Spica met de code ‘yinwithjoyce‘.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like...


Ontvang mijn e-book 'Ontspan je Nervus Vagus met Yin & Fascia Therapie voor €17,-

E-book

This will close in 0 seconds