fbpx

Pleasure als diep innerlijk ontwaken. Ooit gedacht aan een diep innerlijk ontwaken door self-pleasure? Er zit zoveel magie en wijsheid in de seksuele energie die we in ons dragen. Misschien heb je overtuigingen dat je je niet op een sensuele manier kunt gedragen. Maar dit is niet zo. Het draait allemaal om het ontwaken van de vrouwelijke energie in jou. Een diep innerlijk ontwaken door self-pleasure.

Lichaamsbewustzijn en loslaten

We weten allemaal dat het lichaam tijdens seks tot een release komt. Self-pleasure kan een mooie manier zijn om emotionele stress en spanning in het lichaam los te laten. We kunnen onszelf een verhaal vertellen dat sex niet goed is. Hierdoor zal ons lichaam in een bevriezingmodus gaan.

Maar wanneer we onszelf toestaan te mogen spelen en genieten. Te leren ontdekken wat ons lichaam leuk en fijn vindt. Kunnen we ons openstellen voor sensualiteit en seksualiteit. Het lichaam leert hier te genieten. Ieder mens verlangd naar aanraking.

Je kunt ook een yoni ei inzetten om de verbinding en pleasure met jezelf aan te gaan.

Openstaan ​​voor vreugde en plezier

Je openstellen voor vreugde en plezier is de poort naar een gelukkiger leven. Het zorgt voor gemak en plezier gedurende de dag. Het maakt de vurige vrouw in je wakker. Met liefde. Waar wacht je op? Je kunt met jezelf GENIETEN. Je kunt plezier hebben. Het draait allemaal om belichaming. Voel het. Omarm wie je bent. Wees bewust van je lichaam, je verlangens en leer tevreden zijn met wie je bent. Zonder je te schamen.

Diep innerlijk ontwaken

Wanneer we ons openstellen voor onze diepste verlangens, beginnen we ons te ontvouwen als rozen. Vrouw. Vrouwelijke energie die overal fonkelt. Wanneer een vrouw zich gezien voelt. In de eerste plaats zelf. Ze leert haar innerlijk vuur aan te wakkeren. Ze leert haar lichaam te waarderen. Haar baarmoeder. Haar vulva. Het draait allemaal om een ​​diep innerlijk ontwaken voor plezier, vreugde, vurige energie. Dat brengt warmte. Liefde. Tevredenheid.

Deze boeken over diep innerlijk ontwaken vind je wellicht interessant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like...