fbpx

De komende Nieuwe Maan in mei 2024 in Ram, gecombineerd met de aanwezigheid van de Ashwini Nakshatra, heeft een speciale betekenis in de Vedische astrologie. Gepland op 7 mei 2024 om 23:22 uur. Deze hemelse gebeurtenis markeert het begin van een nieuwe maancyclus. En biedt een krachtige kans voor een nieuw begin, groei en transformatie.

Nieuwe Maan mei 2024 in Vedische astrologie

In de Vedische astrologie symboliseert de Nieuwe Maan een nieuwe start. Een tijd om intenties te stellen en de zaden te zaaien voor toekomstige manifestaties. Ram, het eerste teken van de dierenriem, wordt geassocieerd met moed, leiderschap en initiatief. Het moedigt ons aan om gedurfde stappen te zetten in de richting van onze doelen en onze individualiteit met vertrouwen en vastberadenheid te laten gelden.

Ashwini Nakshatra

De Ashwini Nakshatra, de eerste van de 27 maansterrenbeelden in de Vedische astrologie. Staat bekend om zijn dynamische en baanbrekende energie. Het wordt geregeerd door de Ashwini Kumara’s. De hemelse tweeling die symbool staat voor snelle genezing en de kracht om een nieuw begin te initiëren. Met de Nieuwe Maan in Ram in de Ashwini Nakshatra. We zijn doordrenkt met de energie van snelheid, vitaliteit en innovatie, die ons in een versneld tempo naar onze verlangens en doelen stuwt.

Risico’s nemen en de tijd nemen om in je kracht te stappen

Tijdens deze veelbelovende tijd worden we geroepen om onze innerlijke moed en assertiviteit aan te boren. Om risico’s te nemen en veranderingen onbevreesd te omarmen. Het is een tijd om in onze kracht te stappen. Om los te komen van beperkingen en met helderheid en doelgerichtheid vooruit te gaan. Het stellen van intenties, het maken van plannen en het initiëren van nieuwe projecten worden sterk aangemoedigd onder de invloed van deze krachtige Nieuwe Maan.

Reflectie tijd

Terwijl de Nieuwe Maan in Ram op 7 mei 2024 om 23:22 uur op één lijn staat met de Ashwini Nakshatra, neem dan even de tijd om na te denken over je doelen, dromen en ambities. Bedenk welke veranderingen u in uw leven wilt manifesteren. En welke acties u kunt ondernemen om deze te verwezenlijken. Omarm de energie van moed, vertrouwen en creativiteit die deze kosmische afstemming biedt en laat deze je begeleiden naar een pad van groei en vervulling. Mijn Moon Phase Yin Yoga E-book is perfect om mee te starten tijdens de Nieuwe Maanfase. Het is ook mogelijk om het in een journal op Amazon te bestellen.

Laat deze Nieuwe Maan in Ram en de Ashwini Nakshatra je helderheid, kracht en een hernieuwd gevoel van doelgerichtheid brengen, terwijl je aan een reis van transformatie en zelfontdekking begint. Omarm de geest van een nieuw begin en laat je innerlijke vuur ontbranden terwijl je moedig het volgende hoofdstuk van je leven binnenstapt.

Een Vedisch Astrologie consult kan je ook wijsheid bieden op jouw pad. Je kunt deze boeken bij mij via deze link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like...


Ontvang mijn e-book 'Ontspan je Nervus Vagus met Yin & Fascia Therapie voor €17,-

E-book

This will close in 0 seconds