fbpx

Gisteren (10 oktober 2020) stapte ik in een ijsbad tijdens de Wim Hof Training. Een bijzondere ervaring waarin ik vooral heel erg geconfronteerd werd met mezelf. Deep work is iets waar we allemaal zo nu en dan de tijd voor moeten nemen. Want zo lang je niet aan jezelf werkt, blijf je in dezelfde cirkel ronddraaien. 

Ik vond het vooral heel interessant wat deze methode van ademwerk kan betekenen voor ons als mens in het ijsbad. Terwijl de ademoefeningen die ik ook leer aan mensen tijdens de 6-weekse breathe better training totaal los staan van de ervaring in het ijsbad, heeft het wel een versterkend effect op focus wanneer je het ijsbad ingaat. In het ijsbad zelf wordt er gewerkt met een diepe inademing en hele diepe uitademing. Al met al… weer veel waardevolle technieken geleerd. 

Voordelen voor de gezondheid

Het ijsbad zelf heeft enorm veel voordelen voor de gezondheid. Zoals de bijdrage aan afvallen, auto immuunziekten, pijnklachten die kunnen verdwijnen etc… de moeite waard om het een keer te ervaren. Daarom gaan we binnenkort ook een Wim Hof Ijsbad training hosten bij ons in de studio. More information will be announced later…. 

Deep work

Ik vond het gisteren iniedergeval heerlijk om zelf weer echt even de diepte in te gaan. En ja… er kwamen emoties aan de oppervlakte, oude patronen naar boven waar ik iets mee mag doen. Tijdens de ademsessie, maar ook het ijsbad. Ik koos er niet voor niets voor. Ik vind het altijd super gaaf als ik tijdens ademsessies en spiritueel werk super diep kan gaan. Tijdens deze ademsessie kwam ik in een natural high terecht. Ik zag kleuren en allerlei patronen. Al moet ik daar wel bij zeggen dat ik zelf echt heel erg visueel ingesteld ben en ik er daardoor ook wat meer voor open sta.

Spiegel

De ademsessie en het ijsbad hielden mij weer een spiegel voor om ook echt weer vaker de diepte in gaan met mezelf. Maar ook met de mensen die hier klaar voor zijn. Tijdens de breathwork sessies op maandag ochtend en donderdag avond en tijdens de 1-op-1 sessies. Tijdens de 1-op-1 sessies is er ruimte voor gesprek en deep work gericht op jouw vraagstukken en levenslessen. 

De boodschap die voor mij in deze sessie naar voren kwam is ruimte voor mezelf nemen en focus te leggen op hetgeen wat ik graag wil delen met de wereld. En dat is de kracht van de ademhaling. 

Dit houdt in dat ik me de komende tijd meer ga focussen op het ademwerk en dat het lesrooster uitgebreid gaat worden met een aantal super interessante teachers die ook heerlijk ontspannen lessen geven.

Zo start Melanie Genssler op maandag avond 19 oktober met Mindful Movement (yoga inspired dance) lessen en geeft Marije Roozendaal iedere woensdag avond Yoga voor bekkenpijn en onderrug klachten.

My message will be breathwork & deep work.

Namasté,

Joyce

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like...


Ontvang mijn e-book 'Ontspan je Nervus Vagus met Yin & Fascia Therapie voor €17,-

E-book

This will close in 0 seconds