fbpx

Ben je benieuwd naar de betekenis van jouw sterrenbeeld? Deze is bepaald door jouw geboortedatum en de stand van de sterren. De stand van de sterren zou door het denkbeeld van mensen een vorm hebben gekregen. Elk sterrenbeeld heeft een eigen betekenis en kenmerken. In dit blog lees je meer over de betekenis van jouw sterrenbeeld en wanneer deze heerst.

Wat is een sterrenbeeld?

Er zijn 12 sterrenbeelden die ieder een bepaald tijdvak in het jaar heersend zijn. Ben je in de periode volgens een van de onderstaande sterrenbeelden geboren, dan is dat jouw teken. Een sterrenbeeld is een vorm van sterren vernoemd naar een dier of vorm. Alle sterrenbeelden hebben ook ieder zijn zwakte punten en krachtige punten die je in het leven kenmerken. Deze kenmerken zijn vastgesteld door de stand van de planeten, sterren, de zon en de maan.

Naast dat de sterrenbeelden in een bepaald tijdvak plaatsvinden, zijn ze ook gekoppeld aan de natuurlijke elementen. Zo heb je watertekens, vuurtekens, aardetekens en luchttekens.

Welk sterrenbeeld op welke datum?

Ben je benieuwd naar de volledige betekenis van jouw sterrenbeeld? Bestel jouw persoonlijke e-book om meer kennis te krijgen over jouw sterktes en zwaktes. Maar ook waar jouw kansen en uitdagingen in het leven liggen.

Tijdens volle maan en nieuwe maan brengen de sterrenbeelden ook een thema met zich mee. Iedere maand lees je bij ons de volle maan en nieuwe maan blogs en welke rituelen je daarvoor kunt doen.

2 Comments

  1. […] Wil je weten wat je sterrenbeeld betekent? Je leest er alles over in dit blog. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like...