fbpx

Wist je dat een ochtend ritueel je helpt om meer structuur in je dag te houden? Wanneer je bewust de tijd neemt om je dag te starten met een ochtend ritueel in rust, start je je dag met een heldere mind, ontspanning en focus. 

Hierbij geef ik je graag een aantal tips die je kunt toepassen:
1. Pak niet direct je telefoon, maar neem even de tijd om je ademhaling te observeren en te mediteren. We zijn geneigd om vaak direct in de doe-modus te schieten. Maar dit is het meest onproductieve en stressvolle wat je jezelf kunt aandoen. Door juist even te voelen hoe je lichaam aanvoelt en op te merken hoe je ademhaling stroomt, start je je dag veel rustiger. 

2. Zet eerder je wekker voor een moment voor jezelf. Zeker als moeder is het vaak lastig om tijd voor jezelf te vinden. Door eerder je wekker te zetten kan je deze tijd gebruiken om zelf in volledige ontspanning je dag te starten

3. Zet intenties voor de dag. Dit helpt om scherp te blijven gedurende de dag. 

4. Boek een (online) les in de ochtend bijv. 
Je boekt je les hier via het online lesrooster.

Namasté,
Joyce

p.s. het 6-weekse Online Breathe Better Programma kan je lekker in je eigen tijd volgen en super goed inzetten als ochtend ritueel.

Als je je nu aanmeld, dan ontvang je 3 ritten gratis t.w.v. 35,00,- in je account. Deze mag je inzetten voor alle lessen. De video’s, meditaties en schrijfopdrachten uit dit programma blijven levenslang beschikbaar. Zo kan je je ochtend gemakkelijk blijven starten met een video of meditatie.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: