fbpx

Ontdek luxe kamperen a.k.a. Glamping in Zuid Frankrijk in combinatie met een ontspanning retreat. Er zijn tal van luxe retreats waarbij je in een luxe kamer verblijft. Maar wat is er nog fijner dan terug naar de natuur, verblijven in een safaritent of een bell tent waarbij je bij aankomst meteen kunt relaxen?

Glamping in Zuid Frankrijk combineren met yoga en ademwerk

Op de natuurcamping Deja Vu in Montcabrier waar wij retreats organiseren in Zuid-Frankrijk staat de accommodatie al voor je klaar. Een safaritent of een privé bell-tent. Waar jij behoefte aan hebt. Je verblijft in het departement de lot, aan het beekje de Thèze. Tijdens dit Glamping retreat in Zuid Frankrijk kom je volledig tot rust. Niet alleen door de natuur waar je je in begeeft, maar ook de ontspannen activiteiten zoals yoga, ademwerk, fascia therapie en diverse andere ontspannen activiteiten.

Back to your inner nature retreat

Ga mee op een magische retreat in het bos op een natuurcamping in Zuid-Frankrijk met Ademwerk, Yoga, Fascia therapie, Rolfing en de Wim Hof ​​Methode! Jeroen, John en Joyce zullen je tijdens deze week begeleiden in diverse workshops, ontspanning, ceremonies, 1:1 sessies en meer. Er is een kampvuur, cacao ceremonie, yin yoga, flow yoga, ijsbad training, rolfing-therapiesessie en natuurlijk vrije tijd. Ontdek meer over dit retreat op de pagina van het Back to your inner nature retreat!

Prive Back to Nature Retreat

Behoefte aan tijd voor jezelf? Rust en ruimte? En echt even de focus op jou? Dan is een Privé Back to Nature Retreat wellicht iets voor jou. Een privé retreat geven we vorm op basis van jouw wensen (aantal dagen, activiteiten, verblijf). Neem contact op via info@mindeventsfactory.com om de mogelijkheden te bespreken of lees meer via deze pagina.

Vrije invulling?

Tijdens de retreats is er uiteraard voldoende ruimte voor vrije invulling. Activiteiten als wandelen, suppen en de omgeving verkennen kun je natuurlijk doen. Er zijn tal van wandelpaden. Suppen kan op de rivier de lot en er zijn ontzettend veel wijnhuizen in de omgeving. Dus houdt je van wijn? Dan kan je zelfs op wijntour gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like...


Ontvang mijn e-book 'Ontspan je Nervus Vagus met Yin & Fascia Therapie voor €17,-

E-book

This will close in 0 seconds