fbpx

Op 14 september zal een krachtige Nieuwe Maan de astrologische hemel sieren en een golf van creatieve en expressieve energie voortbrengen. Deze Nieuwe Maan van september 2023 zal plaatsvinden in het levendige en zelfverzekerde teken Leeuw volgens de Vedische Astrologie, en zal in ieder van ons een vuur ontsteken om onze creatieve kracht te ontketenen en helder te schijnen. Dit is wat je moet weten over deze hemelse gebeurtenis en hoe je de energie ervan kunt benutten om jouw dromen te manifesteren.

Vedische astrologie

De Nieuwe Maan staat bij de Vedische Astrologie in een ander teken dan de westerse astrologie. Dit heeft te maken met de introductie van de Duitse Kalender. Vedische astrologie kijkt naar de berekeningen vóór de introductie van de mannelijke wereld. De uitnodiging bij Vedische Astrologie is om meer verbinding te maken met de Vrouwelijke Energie in het leven.

Vedische astrologie is verbonden met Ayurveda en yoga. Door deze practices creëren we weer balans als we disbalans zien in iemands leven en gezondheid. Je geboortehoroscoop zal ook anders zijn als we ernaar kijken vanuit het perspectief van de Vedische astrologie. Je kunt hier jouw geboortehoroscoop volgens de Vedische astrologie aanvragen.

Nieuwe Maan september 2023 in Leeuw

De Leeuw, geregeerd door de machtige zon, staat bekend om zijn durf, zelfexpressie en passie. Als vijfde teken van de dierenriem moedigt Leeuw je aan om je innerlijke krachten aan te boren, je passies na te streven en je unieke gaven met de wereld te delen. Deze energie wordt versterkt tijdens de Nieuwe Maan, omdat het het begin markeert van een nieuwe maancyclus en een nieuwe start biedt in verschillende aspecten van je leven.

Tijdens deze Nieuwe Maan is het belangrijk om de Leeuw-energie te omarmen en proactief te worden in het nastreven van onze dromen en het authentiek uiten van onszelf. Het is een tijd om je te concentreren op wat je ziel in vuur en vlam zet en deel te nemen aan activiteiten die je vreugde en een gevoel van vervulling brengen. Of het nu gaat om schilderen, schrijven, dansen of welke vorm van creatieve expressie dan ook, deze Nieuwe Maan moedigt je aan om je innerlijke kunstenaar te kanaliseren en je creativiteit vrijelijk te laten stromen.

Persoonlijke kracht en leiderschap

Naast creativiteit wordt Leeuw geassocieerd met zelfvertrouwen, zelfverzekerdheid en leiderschap. Deze Nieuwe Maan biedt je de kans om je eigen persoonlijke kracht bij te zetten en een leiderschapsrol in je leven te vervullen. Of het nu gaat om het nemen van de leiding over je carrière, relaties of persoonlijke groei, de energie van deze Nieuwe Maan herinnert je eraan om moedig te zijn en niet bang te zijn om risico’s te nemen.

Rituelen Nieuwe Maan September 2023

Om het meeste uit deze Nieuwe Maan in Leeuw te halen, zijn hier een paar rituelen en praktijken die je kunt overwegen:

  • Zet intenties: Neem de tijd om na te denken over wat je wilt manifesteren en bereiken tijdens de volgende maancyclus. Schrijf je doelen en wensen op en maak ze zo specifiek mogelijk. Visualiseer dat je deze doelen al hebt bereikt en voel de vreugde en opwinding die daarmee gepaard gaat. Mijn Moon Phase Yin Yoga E-book kan je ondersteunen bij dit ritueel.
  • Maak een vision board: wees creatief en maak een visuele weergave van je intenties en verlangens. Knip afbeeldingen, woorden en symbolen uit die resoneren met uw doelen en ambities. Hang je vision board op een prominente plek waar je het elke dag kunt zien, zodat je jezelf aan je plannen herinnert en je motiveert om actie te ondernemen.
  • Doe aan zelfzorg: geniet van activiteiten waardoor je jezelf zelfverzekerd, stralend en krachtig voelt. Of je jezelf nu verwent met een luxueus bad, een trainingsroutine volgt of tijd doorbrengt in de natuur, geef tijdens deze Nieuwe Maan-periode prioriteit aan zelfzorg. Door jezelf te verzorgen, kun je de energie uitstralen die je wilt aantrekken.
  • Doe iets creatiefs: neem deel aan een creatieve activiteit die bij je resoneert en je vreugde schenkt. Schilder, schrijf, speel muziek of neem deel aan een andere vorm van expressie waarmee je je innerlijke kunstenaar kunt kanaliseren en je unieke talenten kunt vieren.

Omarm je eigen uniciteit

Onthoud dat de energie van de Nieuwe Maan in Leeuw helemaal draait om het omarmen van je eigen uniciteit, en het onbeschaamd zijn van jezelf. En je passies met pure toewijding nastreven. Gebruik deze krachtige kosmische energie om je creatieve vlam aan te wakkeren.

Stap in je persoonlijke kracht, en laat jouw licht helder schijnen. De mogelijkheden zijn eindeloos als je je aansluit bij de magie van de Nieuwe Maan in Leeuw. Dus omarm deze hemelse gebeurtenis en begin aan een transformerende en bekrachtigende reis van zelfontdekking en zelfexpressie.

Private Back to Nature or Divine Feminine Retreat

Wil jij je verbinden met jouw eigen Uniciteit en jouw Goddelijke Vrouwelijke Energie? Voel je welkom voor een privéretraite in Zuid-Frankrijk. Wij gaan met jouw eigen magie aan de slag in de natuur. Met yin yoga, ademwerk, cacao ceremonies, vrouwelijke rituelen en de energie van de Nieuwe Maan. Soundhealing ondersteunt jouw innerlijke reis. Vraag jouw datum aan en kom naar Zuid-Frankrijk om verbinding te maken met jouw Goddelijke Vrouwelijke Energie en pure Uniciteit.

Je bent welkom om alleen of met een vriend(in) te komen. De Tipi heeft een tweepersoonsbed en een eigen jacuzzi. En als je deze reis graag met een vriendin deelt. Het kan een heerlijk toevluchtsoord zijn voor 2 vrouwen.

Van 4-9 oktober organiseren we het Back to your Inner Nature Retreat met een groep op Camping Deja Vu. Dit kan ook heel helend zijn. Verbinden met gelijkgestemden. Samenzijn. Verbinden met jezelf. De elementen van de natuur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like...


Ontvang mijn e-book 'Ontspan je Nervus Vagus met Yin & Fascia Therapie voor €17,-

E-book

This will close in 0 seconds