Wil je meer geluk en zelfvertrouwen ervaren in je leven? En zoek je inspiratie hoe je dit kunt stimuleren? De onderstaande boeken geven je inspiratie, tips en transformerende insights om je leven op meer geluk en zelfvertrouwen in te richten. Heerlijk om in weg te lezen tijdens het nazomeren.

De kracht van kwetsbaarheid van Brené Brown

Dit boek geeft je inzicht in hoe kwetsbaarheid je helpt in het leven. Op persoonlijk en zakelijk vlak. En hoe het je niet zwak maakt. Maar juist kracht uit laat stralen. Dus vind je het lastig om kwetsbaarheid te tonen? Dan is dit boek een dikke aanrader. Brené Brown deed jarenlang onderzoek naar kwetsbaarheid.

Dan ga ik nu maar eens lekker van mezelf zitten houden van Lianne Sanders

The Subtle Art of Not Giving a F*ck

Liefdesbang van Hannah Cuppen

Heb je niet veel geluk in je liefdesleven? Lees dan dit boek van Hannah Cuppen. Het geeft veel voorbeelden over patronen in relaties. Hoe dit zijn werking heeft in je liefdesleven. En hoe je hier in toekomstige relaties beter mee kan omgaan.

De moed van Imperfectie van Brené Brown

Imperfectie. Een goede leermeester om met meer geluk en zelfvertrouwen in het leven te staan. Dit boek helpt je om te leren omgaan met imperfectie en er ook het mooie van in te zien.

Dromen, durven, doen van Ben Tiggelaar

I AM van Susan Shumsky

Online cursussen om geluk en zelfvertrouwen te stimuleren vind je op ons online learning platform. Hieronder een lijst met tips van cursussen die je hierbij helpen.