fbpx

Op 21 juni vieren we International Yoga Dag, de zonnewende en de langste dag van het jaar. Dit is een belangrijke dag voor yogi’s over de hele wereld. Omdat deze dag ons eraan herinnert om te verbinden met de natuurlijke cycli van het leven. Daarbij helpt het ons te richten op onze innerlijke groei en ontwikkeling. In dit blog lees je over de oorsprong en de betekenis.

International Yoga Dag tijdens Zonnewende

International Yoga Dag werd in 2015 door de Verenigde Naties uitgeroepen om de voordelen van yoga te benadrukken en de wereldwijde gemeenschap te inspireren om deze practice te omarmen. Yoga is een oude leer uit India die je helpt om te verbinden met je lichaam, geest en ziel. Het kan ons helpen om stress te verminderen, flexibiliteit te verbeteren en te helpen te concentreren op het heden.

De langste dag van het jaar

De zonnewende en de langste dag van het jaar zijn ook belangrijke momenten in de natuurlijke cyclus van het leven. Het is een tijd waarin de zon op zijn hoogste punt staat en de dagen het langst zijn. Het is een tijd waarin we ons kunnen richten op onze eigen innerlijke groei en ontwikkeling. Terwijl we ons verbinden met de natuurlijke wereld om ons heen.

Natuurlijke cycli van het leven

Yoga biedt een manier om ons te verbinden met de natuurlijke cycli van het leven en ons te richten op onze eigen persoonlijke groei en ontwikkeling. Het kan ons helpen om ons te concentreren op het heden en ons te verbinden met ons lichaam, onze geest en onze ziel.

Zonnewende, zomer en innerlijke groei

Op Internationale Yoga Dag en de zonnewende kunnen we ons richten op onze eigen innerlijke groei en ontwikkeling door middel van yoga en meditatie. We kunnen ons verbinden met de natuurlijke wereld om ons heen en ons openstellen voor de mogelijkheden en kansen die zich voordoen.

Het is ook een tijd om dankbaarheid te tonen voor de natuur en de wereld om ons heen. Ons bewust te zijn van de impact die we hebben op de planeet. We kunnen ons richten op manieren om ons leven duurzamer te maken. En we kunnen ons concentreren op het behoud van de natuur en de manier van leven in de wereld.

Internationale Yoga Dag en de zonnewende (langste dag van het jaar) zijn belangrijke momenten om je te verbinden met de natuurlijke wereld om ons heen. Het helpt om je te richten op je eigen innerlijke groei en ontwikkeling. Yoga biedt een manier om te verbinden met deze cycli en te concentreren op het heden.

International Yoga Dag korting

Om deze dag te vieren ontvang je 21% korting op de Chakra Balance Journey met de code ‘zonnewende‘. Zo kan jij gaan verbinden met je hart, je lichaam en je innerlijke natuur. Door te verbinden met de natuurlijke wereld om je heen en in jezelf kan je groeien en ontwikkelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like...


Ontvang mijn e-book 'Ontspan je Nervus Vagus met Yin & Fascia Therapie voor €17,-

E-book

This will close in 0 seconds