fbpx

De Volle Bloemmaan in mei is een term die wordt gebruikt om de volle maan in mei aan te duiden. Deze maanfase staat symbool voor bloei, groei en vernieuwing, omdat het vaak samenvalt met het ontluiken van de lente en de bloei van bloemen en planten. De Volle Bloemmaan wordt geassocieerd met vruchtbaarheid, overvloed en het bereiken van volledig potentieel.

Volle Bloemmaan nodigt uit om te reflecteren

Spiritueel gezien kan de Volle Bloemmaan een uitnodiging zijn om te reflecteren op persoonlijke groei, doelen en intenties. Het is een tijd om je te openen voor verandering, transformatie en nieuwe mogelijkheden. Door de energie van de Bloemmaan te omarmen. Kun je werken aan het laten bloeien van je eigen innerlijke potentieel en het realiseren van je dromen.

Rituelen

Rituelen en practices die tijdens de Volle Bloemmaan kunnen worden uitgevoerd. Zijn gericht op het versterken van je verbinding met de natuur. Het cultiveren van dankbaarheid en het aantrekken van positieve energie. Meditatie, visualisatie, het maken van een altaar met bloemen en het uitvoeren van reinigingsceremonies zijn enkele manieren om de energie van de Bloemmaan te eren en te benutten.

De Online Rite van de Baarmoeder is een mooi ritueel om je te verbinden met jouw eigen innerlijke natuur. Dit ritueel kan je op jouw gewenste moment doen.

Op 23 mei geef ik van 20.30 tot 21.30 ook een Online Volle Maan Cacao, Yin & Breathwork Ceremonie. Je kunt je hier inschrijven.

Vieren van de Volle Bloemmaan spiritueel en helend

Het vieren van de Bloemmaan in mei kan een krachtig spiritueel en helend moment zijn, waarbij je jezelf opent voor groei, bloei en vernieuwing. Door bewust met de energie van de Bloemmaan te werken, kun je jezelf aarden, verbinden met je innerlijke wijsheid en je spirituele pad versterken. Laat de energie van de Bloemmaan je leiden naar een tijd van bloei en overvloed in alle aspecten van je leven.

In de Vedische Astrologie staat de Volle Maan in het teken van Schorpioen en de Anuradha Nakshatra. Een teken en maanhuis die ook gaan over vruchtbaarheid en transformatie. Lees hier de Volle Maan blog volgens de Vedische Astrologie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like...


Ontvang mijn e-book 'Ontspan je Nervus Vagus met Yin & Fascia Therapie voor €17,-

E-book

This will close in 0 seconds