fbpx

Personal Yoga & Massage is helemaal gericht op jou. Denk aan heling van emotionele disbalans, lichamelijke klachten, chronische pijn, angst, ptss, trauma’s. Maar ook een privé sessie om meer te leren over wat Yoga voor jou kan betekenen.

Tijdens deze Privé Sessie kijken we naar wat goed voelt voor jou. Waar liggen jouw grenzen en hoe kunnen we daar meer ontspanning en flexibiliteit in creëren.

Door middel van beweging, ontspanning, meditatie, ademwerk en mini-massages creëren we opnieuw balans in jouw lichaam.

Yoga vormen

Verschillende yogavormen kunnen hierin wat voor jou betekenen. Afhankelijk van waar jouw lichamelijke behoefte licht, kijken we hoe we vanuit de bewegingstherapie yoga gaan inzetten.

Yin Yoga en Yoga Nidra wordt voornamelijk ingezet bij heling van trauma en disbalans in het dieper liggende bindweefsel en onderbewuste.

Vinyasa Flow en Power Yoga wordt bijvoorbeeld ingezet voor het oplossen van disbalans in de lichamelijke functies. Vaak wordt vergeten dat het lichaam ook kracht bijgezet mag worden.

Door de functie van het lichaam te bekijken, kijken we naar wat mogelijk is.

Massage

Tijdens de sessies maak ik ook gebruik van mini massages. Hold & Press technieken vanuit de bewegingstherapie worden ingezet om zo het lichaam naar diepe ontspanning te brengen.

Wanneer je spanning en of klachten in schouders en nek ervaart is dit een fijne methode om meer ruimte te creëeren. We passen dit toe tijdens de eindontspanning.

Essentiële oliën en aromatherapie

Tijdens de sessies maak ik gebruik van essentiële oliën. Aroma therapy is een methode waarin je diep liggende trauma’s kunt verwerken en gemakkelijk in ontspanning kunt komen.

De natuurlijke geuren brengen je naar een diepere staat van bewustzijn. We zetten een olie in die afhankelijk is van het thema dat speelt in jouw leven.

Afspraak maken:

Maak een afspraak door te mailen naar info@mindeventsfactory.com.