fbpx

Jeroen Rodenburg geeft bij ons Wim Hof Training tijdens het Back to your Inner Nature Retreat in Zuid-Frankrijk. Jeroen is gecertificeerd WHM Method Instructor en heeft zelf ervaren hoe zijn immuunsysteem en lichaam positief veranderde door koude training. Wil je erbij zijn en ervaren wat koude training doet voor jouw immuunsysteem en mentale gezondheid? Lees dan even verder…

Jeroen heeft zelf de ziekte van lyme en heeft hierdoor veel vage klachten ervaren als last van de rug en knieën, migraineaanvallen, slapeloosheid en chronische vermoeidheid. Deze leken vooral afkomstig te zijn door de drukke periode in het leven van Jeroen en zijn gezin. De geboorte van hun drie kinderen (korte tijd na elkaar geboren) en ook de onregelmatige werktijden bij de politie werden gezien als oorzaak van een deel van zijn klachten.

De zoektocht begon al in 2004 toen hij tijdens een oefenweek van de ME op de Veluwe een tekenbeet opliep. Jeroen is zich vervolgens gaan verdiepen in de Wim Hof Methode. Tijdens de Polen Retreat kwam op 5 december 2016 op de top van de 1609 meter hoge berg de Śnieżka in Polen een switch.

Sindsdien is hij zich steeds verder gaan specialiseren en geeft hij workshops aan iedereen die hier ook meer over wilt leren.

Ervaring Joyce Wim Hof Training met Jeroen

In september 2020 ben ik zelf een Wim Hof Fundamentals Training gaan doen bij Jeroen en Boy. De ervaringen die zij deelden en ook in de groep gedeeld werden vond ik magisch. Hoe de kracht van ademwerk, koude training, beweging kunnen bijdragen aan het herstel van diverse ziekten en lichamelijke klachten is voor iedereen van belang. Voor iedereen die last heeft van mentale maar ook fysieke klachten én auto-immuunziekten.

Tijdens mijn ervaring in het ice bath kwam ik een oude angst weer tegen. Angst voor de Angst. Maar ik ben er doorheen gegaan en merkte daarna nog zoveel positieve effecten. Mentaal veranderde een hoop. Maar fysiek ook. Je komt jezelf letterlijk tegen, maar wordt er zoveel sterker van. Ook merkte ik dat ik tijdens het ademen zo diep kon gaan. In mijn mind en mijn lichaam. De zuurstof die ik door mijn lichaam heen voelde verspreiden zorgde voor een intens gevoel van aanwezigheid en heling in mijn lichaam en mind. Ik zag allerlei kleuren en visualisaties. De weg naar het diepere bewustzijn.

De kracht die wij als mensen in onszelf bezitten is zo groot. Ik gun het iedereen om daar meer in verbinding mee te komen. Het zijn slechts overtuigingen die je wellicht laten denken dat je het niet kan. Maar zo lang je dicht bij jezelf blijft, luistert naar je lichaam en voelt wat het nodig heeft, ben jij zelf de master van jouw immuunsysteem, je mind en lijf.

– Joyce, eigenaresse Mind Events Factory

Door vaak te oefenen met koude training:

  • Wordt je afweersysteem verbeterd;
  • Kan je beter leren omgaan met stress volle situaties;
  • Wordt je lichaam positief beïnvloedt;
  • Maak je meer endorfines en dopamine aan waardoor je je lekkerder en blijer in je vel voelt;
  • Voel je je energieker;
  • Kan je oude patronen en angsten loslaten;

Ben jij er klaar voor om aan je weerstand te werken en met de kou om te leren gaan? Je leert letterlijk rust vinden in de stress. Kies je voor de vlucht reactie of kies je voor vertrouwen. Hier gaan we mee aan de slag. Ook leer je luisteren naar je lijf. Genoeg is genoeg.


Tijdens het Back to your Inner Nature Retreat ga je de Wim Hof Training ervaren:

  • Introductie in de Wim Hof Methode;
  • Breathwork technieken
  • Ice Bath

De volgende Wim Hof Training tijdens het Back to Your Inner Nature Retreat in Zuid-Frankrijk is van 28 September tot 5 Oktober 2024. Meld je aan via de Retreat pagina. Je kunt per vliegtuig naar Bergerac komen of zelf met de auto komen.


Ontvang mijn e-book 'Ontspan je Nervus Vagus met Yin & Fascia Therapie voor €17,-

E-book

This will close in 0 seconds