fbpx

Als werkgever wil je graag dat medewerkers gezond blijven, gezond werken en ook zich bewust zijn van hun gedrag. Nu het merendeel van de mensen thuis werkt, ontstaan er steeds meer lichamelijke klachten.

Wist je dat 80% van de mensen verkeerd ademt? En dat hierdoor klachten als rugpijn, bekkenpijn, schouderpijn, nekpijn en mentale klachten ontstaan? Dit kom veelal doordat men te lang doorwerkt. In té lange blokken. Een verkeerde houding. En prestatiedrang.

Een bepaalde manier van spanning is gezond. Maar wel met bewustzijn van de pauzes die je dient te nemen.

Veel mensen die werken achter de computer houden langdurig hun ademhaling vast. Hierdoor komt er te weinig zuurstof in het lichaam en het brein waardoor lichamelijke en mentale klachten ontstaan. Niet echt bevorderlijk voor de productiviteit.

Als oplossing hiervoor biedt ik breathwork, back & neck trainingen voor bedrijven om medewerkers te leren welke oefeningen zij kunnen doen achter het bureau in een stoel. Maar ook welke ademhalingstechnieken zij kunnen toepassen om meer ontspanning te ervaren gedurende de dag.

Door dit te koppelen aan de dagelijkse gang van zaken, leren zij ook hoe ze dit in de praktijk kunnen brengen tijdens de werkdag.

Wanneer je dit als team gaat doen, wordt het ook makkelijker om dit vol te houden. Omdat iedereen zich bewust is van workload, productiviteit en ook vooral ontspanning.

Wil jij investeren in een goede gezondheid van jouw medewerkers en je team? Boek dan eens een breathwork, back & neck training.

Wanneer jouw medewerkers optimaal leren ontspannen en dit meekrijgen vanuit de werkgever bevordert dit de productiviteit, mentale gezondheid en fysieke gezondheid. Dit komt ten goede van de workload.

Ik breng de trainingen op een nuchtere wijze vanuit mijn ervaring in de commerciële en IT sector. Met ervaring vanuit recruitment, finance, IT en marketing weet ik dat men niet altijd behoefte heeft aan spirituele leer. Maar juist meer praktische tips die thuis én op het werk toegepast kunnen worden voor body & mind.

In deze training leren jouw medewerkers hoe ze:
– Rugpijn kunnen verminderen
– Houding beter kunnen aanpassen (thuis en op het werk)
– Wervelkolom weer kunnen ontlasten
– Pauzes inbouwen
– Meer rust kunnen vinden in het hoofd
– Meer rust kunnen vinden in het lichaam
– Productiever kunnen werken
– Creativiteit kunnen stimuleren

Locatie
De lessen vinden online plaats via ZOOM.
Een ander programma als Google Meet of Skype kan ook als ZOOM niet toegestaan is binnen jullie organisatie.

Duur les
1 uur + na afloop nog ruimte voor een Q&A

Taal
Nederlands, Engels

Aan te raden om voor of na de lunch pauze te doen)
Kan ook aan het einde van de dag. Maar de meeste mensen zijn dan al bezig met de dagafsluiting, kinderen en eten.

Tarieven:
€180,00 ex BTW voor 1 uur
€1690,00 ex BTW voor een 12 weken programma

Naast breathwork, back & neck training is het ook mogelijk om andere lessen te boeken met jouw team:
– Core Flow Practice (strong vinyasa flow)
– Yin Yoga (meer spiritualiteit)
– Individuele programma’s voor jouw medewerkers:

Neem contact op via info@mindeventsfactory.com om een afspraak te maken voor jouw team.

Deze bedrijven gingen jou voor:

De developers van Poki deden enthousiast mee met de breathwork, back & neck training + Q&A. Super leuk om te zien dat de teamleden na afloop ook individuele vragen stelden. Zo haalden ze er allen nog iets extra’s uit voor zichzelf.

Impressie live sessie