Als werkgever wil je graag dat medewerkers gezond blijven, gezond werken en ook zich bewust zijn van hun gedrag. Nu het merendeel van de mensen thuis werkt, ontstaan er steeds meer lichamelijke klachten.

Wist je dat 80% van de mensen verkeerd ademt? En dat hierdoor klachten als rugpijn, bekkenpijn, schouderpijn, nekpijn en mentale klachten ontstaan? Dit kom veelal doordat men te lang doorwerkt. In té lange blokken. Een verkeerde houding. En prestatiedrang.

Een bepaalde manier van spanning is gezond. Maar wel met bewustzijn van de pauzes die je dient te nemen.

Veel mensen die werken achter de computer houden langdurig hun ademhaling vast. Hierdoor komt er te weinig zuurstof in het lichaam en het brein waardoor lichamelijke en mentale klachten ontstaan. Niet echt bevorderlijk voor de productiviteit.

Als oplossing hiervoor biedt ik breathwork, back & neck trainingen voor bedrijven om medewerkers te leren welke oefeningen zij kunnen doen achter het bureau in een stoel. Maar ook welke ademhalingstechnieken zij kunnen toepassen om meer ontspanning te ervaren gedurende de dag.

Door dit te koppelen aan de dagelijkse gang van zaken, leren zij ook hoe ze dit in de praktijk kunnen brengen tijdens de werkdag.

Wanneer je dit als team gaat doen, wordt het ook makkelijker om dit vol te houden. Omdat iedereen zich bewust is van workload, productiviteit en ook vooral ontspanning.

Wil jij investeren in een goede gezondheid van jouw medewerkers en je team? Boek dan eens een breathwork, back & neck training.

Tarieven:
€180,00 ex BTW
€1690,00 ex BTW voor een 12 weken programma

Neem contact op via info@mindeventsfactory.com om een afspraak te maken voor jouw team.