fbpx

Workshop locatie / Yoga ruimte huren in Alkmaar? Onze mooie lichte studio in Alkmaar is ook te beschikbaar en te gebruiken door andere coaches, therapeuten en docenten voor workshops, opstellingen, 1-op-1 sessies etc.

Workshop locatie / Yoga ruimte huren in Alkmaar?

Wij stellen de ruimte graag open voor yogadocenten, coaches en therapeuten die graag een workshop, cursus of lessen willen geven. Of bijvoorbeeld foto’s of video’s willen maken voor een online programma. We bieden ook begeleiding in het ontwikkelen van online programma’s of het plaatsen van online programma’s op het cursusplatform van Mind Events Factory. De ruimte is ook beschikbaar voor creatieve ondernemers die een rustige plek zoeken om een middag te werken.

Ben jij op zoek naar een yoga ruimte of coach ruimte waar je gebruik van kan maken voor jouw workshop, coaching sessie of lessen? Of gewoon een plek om te werken als creatieve ondernemer? Dan ben je bij ons van harte welkom.

Ook kan je onze ruimte gebruiken voor bijvoorbeeld het opnemen van video’s en webinars. De belichting is ontzettend goed om mooie kwalitatieve video’s onder op te nemen.

Locatie yoga ruimte

Het Zakenstation, Berenkoog 49-204 in Alkmaar

Yogamatten, kussens en dekens zijn aanwezig.

Prijzen:
We hebben twee ruimtes. Een grote studio ruimte voor groepen en een kleine ruimte voor 1-op-1 sessies.

Kleine coach ruimte

€20,00 ex BTW per dagdeel (timeslot van 3 uur)
€49,00 ex BTW per volledige dag

inclusief thee, koffie etc.

Een los uur kost €15,00

Yoga ruimte huren met alle materialen

€40,00 ex BTW per dagdeel (timeslot van 3 uur)
€99,00 ex BTW per volledige dag

Een los uur kost €25,00

inclusief thee koffie, yogamatten, kussens, blokken, dekens etc.

Groepsgrootte lessen en workshops: 8-10 personen

Neem contact op met John van Roosmalen via info@rolfingalkmaar.nl bij interesse. We plannen dan een kennismaking in.

Promotie van jouw workshop / training in de nieuwsbrief en socials

Indien je wenst meegenomen te worden in uitingen voor jouw workshop op de website, nieuwsbrief en socials als huurder van de studio vragen we hier een vergoeding voor van €25,00 per workshop, training. Je kunt jouw tekst, afbeelding en aanmeldinformatie sturen naar info@mindeventsfactory.com voor de 25e van de nieuwe maand. De nieuwsbrief wordt altijd op de 1e van de maand verstuurd. Dus de nieuwsbrief van maart wordt op 1 maart verstuurd en je levert dan voor 25 februari jouw workshop informatie aan. Vaste huurders die doorlopend elke week een training of sessie aanbieden worden kosteloos op het platform gepromoot.

Annuleringsvoorwaarden reserveringen

Een reservering is definitief als deze door de huurder is vastgelegd in de verhuur-agenda, of wanneer een reservering door Mind Events Factory per e-mail is bevestigd.

Annulering kan alleen via e-mail plaatsvinden en is definitief wanneer het e-mail bericht is bevestigd door Mind Events Factory

Kosteloos annuleren kan tot 30 dagen voor aanvang van de verhuur.

In geval van annulering van de reservering minder dan 30 dagen voor aanvang van de verhuur is huurder gehouden om 50% van de huursom te voldoen over de in de reservering vastgelegde zaalhuur.

In geval van annulering van de reservering binnen 14 dagen voor aanvang van de verhuur is huurder gehouden om 80% van de huursom te voldoen over de in de reservering vastgelegde zaalhuur.

Reservering verschuiven

Er bestaat de mogelijkheid om de datum van de reservering eenmalig te verschuiven binnen een periode van 4 maanden.

In geval van verschuiven van de reservering is huurder gehouden om 80% van de huursom te voldoen over de in de reservering vastgelegde zaalhuur, alsmede 100% van de eventueel gemaakte onkosten voor bijvoorbeeld publiciteit. Deze kosten worden in rekening gebracht in de maand van de oorspronkelijke reservering.

Aan het einde van de maand van de verschoven reservering worden opnieuw gemaakte onkosten in rekening (publiciteit) alsmede 40% van de verschoven reservering. (Het totaal voor twee reserveringen komt daarmee op 120% van de oorspronkelijke huursom.)