fbpx

Studio en coach ruimte te huur in Alkmaar

Onze mooie lichte studio in Alkmaar is ook te gebruiken door andere coaches, therapeuten en docenten voor workshops, opstellingen, 1-op-1 sessies etc.

Wanneer er geen lessen worden aangeboden in onze studio is het mogelijk om een van onze ruimtes te huren voor workshops, yogalessen of andere activiteiten.

Wij stellen de ruimte graag open voor yogadocenten, coaches en therapeuten die graag een workshop willen geven, foto’s of video’s willen maken. Maar ook voor creatieve ondernemers die een rustige plek zoeken om een middag te werken.

Ben jij op zoek naar een studio of coach ruimte waar je gebruik van kan maken voor jouw workshop, coaching sessie of lessen? Of gewoon een plek om te werken als creatieve ondernemer? Dan ben je bij ons van harte welkom.

Ook nu in de corona periode kan je onze ruimte gebruiken voor bijvoorbeeld het opnemen van video’s en webinars. De belichting is ontzettend goed om mooie kwalitatieve video’s onder op te nemen.

Locatie:
Het Zakenstation, Berenkoog 49 in Alkmaar

Yogamatten, kussens en dekens zijn aanwezig.

Prijzen:
We hebben twee ruimtes. Een grote studio ruimte voor groepen en een kleine ruimte voor 1-op-1 sessies.

Kleine coach ruimte:
€20,00 ex BTW per dagdeel (3 uur)
€49,00 ex BTW per volledige dag

inclusief thee, koffie etc.

Een los uur kost €12,50

Grote studio ruimte:
€35,00 ex BTW per dagdeel (3 uur)
€79,00 ex BTW per volledige dag

Een los uur kost €17,50

inclusief thee koffie, yogamatten, kussens, blokken, dekens etc.

Groepsgrootte lessen en workshops: 8-10 personen

Neem contact op via info@mindeventsfactory.com bij interesse.

Annuleringsvoorwaarden reserveringen

Een reservering is definitief als deze door de huurder is vastgelegd in de verhuur-agenda, of wanneer een reservering door Mind Events Factory per e-mail is bevestigd.

Annulering kan alleen via e-mail plaatsvinden en is definitief wanneer dit e-mail bericht is bevestigd door Mind Events Factory

Kosteloos annuleren kan tot 30 dagen voor aanvang van de verhuur.

In geval van annulering van de reservering minder dan 30 dagen voor aanvang van de verhuur is huurder gehouden om 50% van de huursom te voldoen over de in de reservering vastgelegde zaalhuur.

In geval van annulering van de reservering binnen 14 dagen voor aanvang van de verhuur is huurder gehouden om 80% van de huursom te voldoen over de in de reservering vastgelegde zaalhuur.

Er bestaat de mogelijkheid om de datum van de reservering eenmalig te verschuiven binnen een periode van 4 maanden.

In geval van verschuiven van de reservering is huurder gehouden om 80% van de huursom te voldoen over de in de reservering vastgelegde zaalhuur, alsmede 100% van de eventueel gemaakte onkosten voor bijvoorbeeld publiciteit. Deze kosten worden in rekening gebracht in de maand van de oorspronkelijke reservering.

Aan het einde van de maand van de verschoven reservering worden opnieuw gemaakte onkosten in rekening (publiciteit) alsmede 40% van de verschoven reservering. (Het totaal voor twee reserveringen komt daarmee op 120% van de oorspronkelijke huursom.)