Lieve yogi’s en yogini’s, 

Op zondag 21 juni is het Wereld Yoga Dag en tevens midzomernacht!

Midzomernacht wordt ook wel de langste dag en zonnewende genoemd. De zon komt het vroegste op en gaat als laatste weer onder. Een prachtige start van de zomer als je het mij vraagt. De zomer waarin we ons mogen verbinden met het vuurelement in onszelf en met de mensen om ons heen. 

Tijdens deze dag geef ik van 10.00 tot 11.00 Vinyasa yoga at the beach op het strand van Hargen aan zee. Een heerlijke flow yoga les waarin verbinding en contact met jezelf en de wereld centraal staat. Een les waarin je nieuwe energie kan opdoen na een onzekere tijd. Een les waarin je in verbinding mag komen met jezelf en de wereld. 

Het is een mooie gedachte dat Wereld Yoga Dag tegelijk valt met midzomernacht. 21 juni is door de Verenigde Naties uitgeroepen tot Internationale Yoga Dag (International Day of Yoga). Wereldwijd zijn er op deze dag duizenden yoga-events. Mensen beoefenen meditatie en yoga gezamelijk over de hele wereld. 

Yoga stamt uit India en is een hindoeïstische filosofie die leert de geest, het gevoel en het lichaam te beheersen om zo in contact te komen met god (of het hogere zelf). Een spirituele gedachte maar werkt diep door in ontspanning op het lichaam. 

Ben jij ook toe aan verbinding en contact? Dan ontvang ik je graag tijdens deze bijzondere yoga les op het strand. Inschrijven kan via het online lesrooster. Een losse les kost €13,50. 

Liefs Joyce

P.s. op donderdag 18 juni zal ik de avond les ook op het strand van Hargen aan Zee geven. Ook hiervoor kan je je aanmelden via het online lesrooster. 

P.p.s. Wil je meer weten over verdiepingsworkshops voor particulieren, docenten en therapeuten? Lees dan verder om meer te weten te komen over ‘a course in natural breath-work’, yin yoga en klankschalen sessies en yin & fascia therapy