fbpx

Volle maan in vissen op 21 september 2021

De volle maan staat op 21 september 2021 om 01:54 in het waterteken vissen. Het waterteken vissen staat in relatie tot jouw emoties en gevoelens. Vissen zijn dromers van nature. Gevoelsmensen waarin het aanvoelen van de wereld om hen heen altijd gaat op basis van hun intuïtie. Tijdens deze volle maan is het belangrijk om stil te staan bij wat jij voelt en hoe jij reageert op de wereld om je heen. Wat merk je hierbij? Wat zou je anders willen zien? In dit artikel lees je meer over de volle maan in vissen en hoe je met deze energie kunt gaan werken.

Waterteken in maan versus aardeteken in zon

Water en aarde werken altijd samen. De maan staat in het water teken vissen. Hiertegenover staat de zon in het aarde teken maagd. Voelen versus gronden. Waar sta jij op dit moment in je leven? En waar wil je verandering aanbrengen voor jezelf? Dit kan je reflecteren naar je thuis situatie, werk situatie, familie situatie en vrienden.

Door eerst in voelen te gaan bij jezelf en na te gaan welke emoties er op dit moment werkelijk spelen, geef je jezelf de ruimte om te doorvoelen waar jij behoefte aan hebt.

Tijdens de volle maan nemen we vaak de ruimte voor celebration. Het is de periode waarin bedachte plannen, projecten en doelen tot een succesvol einde komen. Daarbij neem je ook je intenties voor wat je wilt gaan loslaten tijdens de afnemende maan en het laatste kwartier.

Neem eens de ruimte om dit voor jezelf op te schrijven. Waar heeft jouw hart en ziel behoefte aan? Wat zijn jouw intenties voor deze volle maan? Neem vervolgens de ruimte om deze verlangens te gronden in je lijf. Zo kan je daadwerkelijk loslaten wat je niet meer nodig hebt en kan je jouw nieuwe verlangens laten landen / gronden in jezelf.

In het Moon Phase Yin Yoga E-book geschreven door Joyce Mol in 2018 krijg je ook practices mee voor elke maanfase. Yin Yoga practices voor elke maanfase. Journal practices voor elke maanfase en informatie over de maancyclus. Dit kan je helpen om meer in een natuurlijk ritme te gaan leven. Je energie kan je zo beter managen.

Volle Maan en energie level

Tijdens volle maan kan je je water vermoeider voelen dan normaal. Het is een periode waarin projecten, doelen, relaties en zaken tot een einde komen. Geef jezelf ook de ruimte om hiervan te herstellen. In rust te zijn met je lichaam en je klaar te maken voor een periode van loslaten.

Daarnaast geeft de volle maan ook veel licht af buiten. Dit kan er ook voor zorgen dat je slechter slaapt. Een ritueel kan helpen om beter in slaap te komen. Zoals bijvoorbeeld de Full Moon Yin Yoga Class die Joyce op dinsdag 21 september geeft.

Verder kan 20% CBG / CBD Heal Mary Dream Team olie goed bijdragen aan een goede nachtrust.

Live online Full Moon Yin Yoga Class op 21 september van 19:30 – 20.45

Op dinsdag 21 september geeft Joyce Mol van 19:30 – 20.45 een Live online Full Moon Yin Yoga Class via Zoom. Tijdens deze class kan je de ruimte nemen om te doorvoelen waar jij behoefte aan hebt en gaan we jouw intenties voor deze volle maan laten landen in je lijf.

Je lichaam spreekt boekdelen in wat jij nodig hebt. Het is een reflectie van hoe jij je daadwerkelijk voelt en waar jij ruimte nodig hebt. Tijdens de online les krijg je inzichten mee vanuit het lichamelijke en mentale stuk waar jij meer aandacht aan mag gaan geven.

Inschrijven kan via het online lesrooster met een losse les, rittenkaart of abonnement.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: