Wat is sup yoga? 

SUP staat voor Stand-Up-Paddle. Je staat op een SUP board en gebruikt daarbij je paddle om vooruit te komen. Maar. Je kunt ook yoga beoefenen op het SUP board. In het buitenland wordt SUP  veel beoefent op zee. Maar ook hier in Nederland is het populair. Tijdens SUP Yoga werk je aan kracht, balans en stabiliteit op het water. Het is een uitdagende maar leuke vorm van yoga. 

Ik geef privé lessen en couple lessen om zo voldoende aandacht te kunnen geven tijdens de lessen. Het gaat om de juiste techniek en verschilt per persoon welke uitdaging er nodig is. De een zal meer aan ontspanning willen werken. De ander meer aan kracht. 
 
Deze lessen zijn geschikt voor particulieren. Maar ook voor yogadocenten die deze vorm van yoga willen leren. 
 

Waarom SUP Yoga? 

  • Het contact met de natuurlijke elementen brengt je terug in je eigen natuurlijke ritme en geeft een extra’tje tijdens de yogales.
  • Sup Yoga brengt je in het hier en nu omdat je balans zoekt op de beweging van het water. Er zal weinig afleiding zijn van gedachten en juist meer focus voor de practice.
  • Een andere vorm van yoga die je niet serieus hoeft te benaderen maar mag zien als fun en uitdaging.
  • De fysieke uitdaging voor je lichaam door balans, kracht en stabiliteit te oefenen.
  • Je lichaam gebruikt alle spieren in het lichaam. Na deze les voel je wel degelijk dat je kracht, balans en stabiliteit hebt beoefent.
  • Anything else to say? 

Je kunt nu privé lessen bij me boeken door te mailen naar info@mindeventsfactory.com. Deze lessen bestaan uit Paddleboard instructie, Yin & Yang Yoga, Playtime en Paddling. 

Suppen en Yoga staat met elkaar in verbinding. Het vinden van balans, kracht en energie. De Privé Sup Yoga les bestaat uit 45 minuten yoga en 30 minuten suppen. Een mooie combinatie waarbij we Yin & Yang samen brengen.

 

Tarieven

  • €35,00 voor 75 minuten voor 1 persoon
  • €70,00 voor 75 minuten voor 2 personen
  • €250,00 voor 4 uur les voor yoga docenten 

Tijdens de corona maatregelen is het toegestaan om op gepaste afstand van 1,5 meter de SUP Yoga les te volgen. 

SUP huren kan ook zonder les. Dit kost €15 voor het eerste uur. Daarna €10,00 per uur.

 

Locatie

Geestmerambacht. We spreken altijd af op de parkeerplaats van Lovers & Hunters en lopen vanaf daar met de boards naar het water. 

 

Reserveren

Reserveren kan via het online lesrooster

Doordeweeks Sunrise SUP & YOGA van 06.00 tot 7.30 uur. In het weekend op zondag van 10.00 tot 11.30. 

Je kunt ook op afspraak boeken. Stuur daarvoor een mail naar info@mindeventsfactory.com.

Note

Zwangeren en mensen die gebruik maken van zware medicijnen kunnen vanwege veiligheidsredenen helaas niet meedoen. Meld dit altijd tijdig.

 

Meenemen voor deze les:

Zorg dat je je goed insmeert tegen de zon. Op het water gaat verbranding snel. Ook is het fijn om een flesje water mee te nemen. Wanneer het nog niet zo warm is, trek dan warme kleding aan. 

Testemonials van deelnemers

Het leuke van netwerken vind ik dat je andere ondernemers ontmoet. Zo ontmoette ik laatst Joyce van Mind Events Factory. Zij vertelde dat ze regelmatig ook Sup & Yoga lessen geeft. Dat klonk zo leuk dat ik dat toch echt wel eens moest proberen! Afgelopen week was het dan zover. Ik ging mee doen aan een Sunrise Sup & Yoga les van Joyce. En ik kan zeggen, wauw wat een bijzondere ervaring!! Je moet er even vroeg je bed voor uit maar het is zeker een aanrader voor iedereen die zijn dag ontspannen wil beginnen 🧘
Laatst een sup les gehad van Joyce. Het was voor ons de allereerste les. We vonden het in de eerste instantie lastig om te staan maar dankzij de tips van Joyce hebben we 1.5 uur lang heerlijk kunnen genieten van het Geestmerambacht. Suppen is echt een aanrader, zo relaxt!
Sup & Yoga was nieuw voor mij maar wat een geweldige ervaring. De stilte op het water zorgde voor rust in mijn hoofd, ik genoot vd prachtige zonsopkomst en de yoga zorgde voor een voldaan sportgevoel. Joyce neemt je mee naar de rust. Om je heen en in jezelf. Dank je joyce voor deze heerlijk ervaring.
Monique Olie
Coach

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *