fbpx

SUP & YOGA Lessen

SUP & YOGA is een heerlijke manier van verbinden met de natuurlijke elementen. De les start met SUP les, balans vinden, de stilte van de natuur ervaren. Waarna een heerlijke Flow Yoga class op het water volgt. Als Gecertificeerd SUP & Yoga teacher begeleid ik je hierin en krijg je de juiste technieken en houdingen aangeleerd. SUP & Yoga brengt je body & mind weer volledig in balans. Je werkt aan kracht, balans en stabiliteit op het water. 

 

Wat is SUP? 

SUP staat voor Stand-Up-Paddle. Je staat op een SUP board en gebruikt daarbij je paddle om vooruit te komen. In het buitenland wordt SUP  veel beoefent op zee. Maar ook hier in Nederland is het populair. Tijdens SUP & Yoga lessen werk je aan kracht, balans en stabiliteit op het water. Het is een uitdagende maar leuke vorm van bewegen, ademen en verbinden met de natuurlijke elementen. 

Ik geef SUP & YOGA lessen in kleine groepjes. Voor de verhuur heb ik voor maximaal 2 personen een board beschikbaar. Met eigen board ben je altijd welkom. De kleine groepjes zijn fijn om zo voldoende aandacht te kunnen geven tijdens de lessen. Het gaat om de juiste techniek en verschilt per persoon welke uitdaging er nodig is. De een zal meer aan ontspanning willen werken. De ander meer aan kracht. De een vaart sneller weg. De ander heeft wat meer tijd nodig. Voor ieder is er de juiste ruimte om te ontdekken wat werkt. 

 
Deze lessen zijn geschikt voor particulieren. Maar ook voor yogadocenten die deze vorm van yoga, kracht en adem willen leren. 
 

Benefits SUP & Yoga

 • Het contact met de natuurlijke elementen brengt je terug in je eigen natuurlijke ritme 
 • SUP & Yoga brengt je in het hier en nu omdat je balans zoekt op de beweging van het water. Er zal weinig afleiding zijn van gedachten en juist meer focus voor de practice.
 • De fysieke uitdaging voor je lichaam door balans, kracht en stabiliteit te oefenen.
 • Je lichaam gebruikt alle spieren in het lichaam. Na deze les voel je wel degelijk dat je kracht, balans en stabiliteit hebt beoefent.
 • De kou van het water verbeterd de kwaliteit van je immuunsysteem. Afhankelijk van je ervaring met kou kunnen we ook een dip in het koude water doen. 
 • Anything else to say? 

 

Reserveren

Wil jij een les boeken? Stuur dan een mail naar info@mindeventsfactory.com. Je wordt dan part of the Whatsapp groep waarin we je op de hoogte houden van de SUP & Yoga lessen. 

Op donderdag en zaterdag zullen we zo nu en dan het water opgaan. Vaak in de vroege ochtend van 07.00 – 08.00 uur. Lekker voor de werkdag uit! Heerlijk bij zonsopgang. Wanneer de natuur ontwaakt, het water spiegelglad is en de zon langzaam op komt. 

Je kunt deelnemen met een eigen board of een board huren van mij.

Tarieven met eigen boards

 • €15,00 voor 1 uur voor 1 persoon (onbeperkt aantal)
 • 3 lessenkaart €40,00
 • 5 lessenkaart €65,00

Tarieven inclusief huur board

 • €25,00 voor 1 uur voor 1 persoon
 • 3 lessen kaart €70,00
 • 5 lessen kaart €110,00

Locatie

Geestmerambacht. We spreken af op de kleine parkeerplaats bij de Molengroet voor het bezoekerscentrum. Vanaf hier lopen we gemakkelijk naar de boten inlaat plaats. 

Note

Zwangeren en mensen die gebruik maken van zware medicijnen kunnen vanwege veiligheidsredenen helaas niet meedoen. Meld dit altijd tijdig.

 

Meenemen voor deze les:

Zorg dat je je goed insmeert tegen de zon. Op het water gaat verbranding snel. Ook is het fijn om een flesje water mee te nemen. Wanneer het nog niet zo warm is, trek dan warme kleding aan. Je telefoon en auto sleutel kan je bij mij in de auto leggen of in de waterdichte tas doen. 

Ook zal ik foto’s van jou maken tijdens de sessie die je eventueel kunt gebruiken voor jouw social media kanalen. 

 

Reviews van deelnemers

Het leuke van netwerken vind ik dat je andere ondernemers ontmoet. Zo ontmoette ik laatst Joyce van Mind Events Factory. Zij vertelde dat ze regelmatig ook Sup & Yoga lessen geeft. Dat klonk zo leuk dat ik dat toch echt wel eens moest proberen! Afgelopen week was het dan zover. Ik ging mee doen aan een Sunrise Sup & Yoga les van Joyce. En ik kan zeggen, wauw wat een bijzondere ervaring!! Je moet er even vroeg je bed voor uit maar het is zeker een aanrader voor iedereen die zijn dag ontspannen wil beginnen 🧘
Laatst een sup les gehad van Joyce. Het was voor ons de allereerste les. We vonden het in de eerste instantie lastig om te staan maar dankzij de tips van Joyce hebben we 1.5 uur lang heerlijk kunnen genieten van het Geestmerambacht. Suppen is echt een aanrader, zo relaxt!
Sup & Yoga was nieuw voor mij maar wat een geweldige ervaring. De stilte op het water zorgde voor rust in mijn hoofd, ik genoot vd prachtige zonsopkomst en de yoga zorgde voor een voldaan sportgevoel. Joyce neemt je mee naar de rust. Om je heen en in jezelf. Dank je joyce voor deze heerlijk ervaring.
Monique Olie
Coach

Leave a Reply

Your email address will not be published.