fbpx

In de zomer maanden gaan we diverse keren naar het Strand om Yoga te beoefenen. Dit doen we in Hargen aan Zee. De Open Heart & Core Flow lessen zijn voor iedereen toegankelijk die meer aan kracht en balans in het lichaam wil werken. We verbinden met de natuurlijke elementen waarin het ‘vuurelement’ van de zomer centraal staat.

We besteden veel aandacht aan hart openers, core versterkende houdingen en balans oefeningen.

Heerlijk ontwaken aan zee op woensdag en zondag ochtend met een Open Heart & Core Flow class at the Beach in Hargen aan Zee. Deze vinyasa flow class is gericht op het openen van het hart, versterken van de core en het gronden in het lichaam. Hierbij is veel aandacht ook voor de release in de psoas. Ook wel de spier van de ziel genoemd.

Door je hart te openen, ruimte te geven in gronding kom je dichter bij jezelf, je eigen gevoelens en emoties. Warmere dagen komen er weer aan. We verplaatsen ons dan ook naar het vuurelement waarin veel aandacht is voor het versterken van het lichaam, het openen van het hart en meer krachtige verdieping in het lichaam.

De vinyasa flow lessen bestaan uit oefeningen waarbij we het lichaam sterker maken en verzachten. Yin & yang komt hier samen in een fijne flow. We combineren vinyasa flows met yin yoga houdingen en breathwork waardoor we het lichaam sterker maken, maar tegelijk ook verzachting bieden. Werken aan kracht vanuit ontspanning is echt magic voor je lichaam. Je zult merken als je dit voor langere tijd consequent doet dat je lichaam gaat veranderen en je jezelf energieker gaat voelen.

Je kunt meedoen met een losse les, rittenkaart of abonnement:
1 losse les €15,00
3 ritten €35,00 (1 maand geldig)
5 ritten €60,00 (2 maanden geldig)
8 lessen €100,00 (3 maanden geldig)

Abonnement:
1x per week €39,00
Onbeperkt €59,00

Lessen op: Woensdag en zondag ochtend van 10.00 – 11.15 uur

Ga je mee naar zee? Meld je dan aan via het online lesrooster