Over Joyce

Yin Yoga heeft mij geholpen na een auto ongeluk. Ik bleef zitten met nekklachten, een evenwichtsorgaan die uit balans was en daarbij kreeg ik ook nog angstklachten. Want wat als dat niet over ging? Wat kon ik dan nog? Er waren mensen die voor altijd last hadden van een whiplash. Daar had ik zoveel angst voor. Ik ben 24 jaar en wilde niet leven met pijn. Daar ging ik me dan ook behoorlijk tegen verzetten. Vanuit een revalidatie traject ben ik met Yin Yoga in contact gekomen. Ik was nog niet volledig hersteld maar merkte meteen verschillen en de pijn was weg. Toen heb ik besloten om zelf de Teacher Training te volgen.

Ik heb de Training bij Rise & Shine Yoga in Ibiza gevolgd bij Kata van Doesselaar en Erno van Doesselaar. Door de diepte in te gaan en bij mezelf te voelen wat ik nodig had om te herstellen kwam mijn lijf en mijn geest eindelijk tot rust. Vanuit rust ontstaat weer ruimte voor het nieuwe. Yin Yoga is gebaseerd om de anatomie, de natuurlijke elementen en lichaamsbewustzijn. Door deze facetten te combineren creëer je een zelf helend vermogen.

Met deze kennis wil ik nu mensen helpen die een onrustig en onveilig gevoel van binnen hebben. Lichamelijk op zijn en meer energie willen ervaren. Hoe vind je rust in je gedachtes? Hoe kan je weer op je eigen lichaam vertrouwen? En hoe ga je om met stress situaties en onzekere momenten.

Gevolgde training:

  • Yin Yoga Teacher Training bij Rise & Shine Yoga
  • Bewegingstherapie MOOD Massages