fbpx

Nieuwe maan in boogschutter op 4 december 2021

Zaterdag 4 december om 08.42 staat de nieuwe maan in boogschutter. Deze nieuwe maan komt tegelijk met een zonsverduistering. De nieuwe maan is de fase waarin je het beste de ruimte kunt nemen om nieuwe intenties, ideeën, projecten te starten. De nieuwe maan en zonsverduistering samen geven een extra boost hieraan. Een soort stroomversnelling. Flexibiliteit wordt verlangd van jou op dit moment. Een mooie test om te zien hoe je in het leven omgaat met het onbekende en het onverwachte.

Betekenis boogschutter

Het sterrenbeeld boogschutter is een vuurteken. Een teken die haar eigen weg bewandeld en eigenaarschap durft te nemen in haar pad. De boogschutter houdt van avontuur, vrij zijn en gaan waar het hart van vol is. Dit is dan ook een mooie periode om bij jezelf in te tunen wat jouw passie is. Waar gaat jouw vuurtje van branden? Durf je daar jouw vrije ruimte in te nemen?

Verbinden met je hart en intuïtie

Tijdens de nieuwe maanfase is het vaak makkelijker om bij jezelf in te tunen. De kunst is de kracht van de stilte in te gaan en te verbinden met je hart en intuïtie. In de stilte vind je makkelijker weer de connectie met je innerlijke stem. Na een periode van loslaten en ruimte creëren tijdens de afnemende maan is dit de periode waarin je weer ruimte mag maken om naar je innerlijke stem en intuïtie te luisteren.

Het is in deze periode de tijd om te groeien naar jouw nieuwe zelf. De persoon die jij wilt zijn em embody-en. Je mag nieuwe stappen zetten, uit je comfortzone gaan en risico’s nemen en uit belang van jouw innerlijke groei als human being.

Juist nu is het dé tijd om je open te stellen voor al het nieuwe dat jij wilt en mag ontvangen. Wanneer je je open stelt voor het onbekende komen er mooie nieuwe projecten op je pad waar je veel energie en passie in zult gaan ervaren.

Cacao & Breathwork Ceremonie

Ben jij er klaar voor om in jouw licht te gaan staan? Jouw leven vanuit passie en plezier te gaan leven? Of wil je juist na een moeilijke periode jouw vuurtje weer aanwakkeren? Dan is de New Moon Cacao, Breathwork, Yin & Hangdrum ceremonie wellicht iets voor jou op 4 december. Tijdens deze ceremonie maken we gebruik van de medicinale werking van raw cacao. Waarin je je hart gaat open stellen en weer in verbinding komt met jouw innerlijke stem. De ceremonie vind live plaats in Alkmaar. Er zijn nog maar 2 plekjes vrij!


Met breathwork kom je in een diepe verbinding met jezelf en kan je jouw intenties diep integreren in jezelf. Je laat het oude los en komt in verbinding met de diepe ontspanning in jezelf.


Liever een 1:1 Cacao, Breathwork & Soundhealing ervaren? Boek dan een privé sessie zodat je ruimte kunt maken voor jouw diepste verlangens, emoties en gevoel. Soundhealing werkt diep door tot in iedere cel. Waarin je wellicht moeilijk bij jouw gevoel kunt komen, geeft de soundhealing net dat extra zetje om ruimte te creëeren voor nieuw en ontladen. 

De nieuwe maan is een aantal dagen voor en na goed voelbaar. Daarom kan je je nu ook al wat emotioneler of gevoeliger voelen. Neem daarom de ruimte voor jezelf, besteed tijd aan jezelf en laat je minder afleiden door zaken van buitenaf. 

Het is ook een mooi moment om met de nieuwe maan te starten met nieuwe gewoontes. Start bijvoorbeeld met wekelijks weer een yoga of adem momentje voor jezelf te nemen. De wekelijkse breath & yoga lessen kan je live en online vanuit huis volgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: