fbpx

“What’s a word that feels like ‘coming home’ to yourself?”

Coming Home. Thuiskomen in je lijf. Thuiskomen in je hart.

In Rust vind je jouw thuis. Jouw veiligheid.

De weg naar zelf heling en jouw eigen kracht is sterker dan ooit.

Mind Events Factory is een beweging die mensen bewust maakt van stilte, beweging en mobiliteit met behulp van Yin Yoga en Bewegingstherapie.

In deze nieuwe tijd ervaren veel mensen lichamelijke klachten op steeds jongere leeftijd. We zitten meer op een stoel, zijn druk in ons hoofd en worden continu beïnvloed door van alles buiten ons.

Yin Yoga is een bewegingsmethode die je op den duur flexibeler maakt zonder krachtinspanning. Het helpt je om fysiek en mentaal verder te komen.

Stretches worden langer aangehouden waardoor er gewerkt kan worden op het dieper liggende weefsel. Je spieren worden verlengd en pijn en knopen worden weggenomen. Daarnaast stimuleert het het zenuwsysteem om in de rustfase te komen. Hierdoor krijg je ruimte in je hoofd en leer je beter met emoties omgaan.

Yin Yoga is een methode die dezelfde meridianen beïnvloed als acupunctuur. Het kan elkaar versterken in een behandelperiode. Maar ook als je angst hebt voor naalden en je wilt toch ervaren wat dit voor jou kan betekenen, kun je yin yoga uitproberen.

3 elementen die centraal staan in mijn trainingen:
stillness – movement – mobility

Yin Thema Mail. Je ontvangt maandelijks een kennis mail over natuurlijke elementen, yin yoga, en ontspanningsmethodes. Schrijf je in zodat je kennis kunt ontvangen die jou kan helpen natuurlijker te leven vanuit ontspanning!

Schrijf je in voor de Yin Thema Mail!

* indicates required
Ontvang mijn e-book 'Ontspan je Nervus Vagus met Yin & Fascia Therapie voor €17,-

E-book

This will close in 0 seconds