fbpx

Hallo mooi mens, 

Mijn naam is Marieke. Samen met mijn drie kinderen woon ik in Alkmaar. Hier faciliteer ik LEAP (Lifeforce Energy Awakening Process) sessies.

Al vanaf mijn kindertijd voel ik een sterke verbinding met mensen, dieren en natuur, met een diepe wens om harmonie te brengen en te ondersteunen.
Mijn leven is een mooie ontdekkingsreis en tijdens deze reis is LEAP op mijn pad gekomen.
Tijdens en na het ontvangen van mijn eerste sessie werd het gevoel nog meer aangewakkerd, voelde ik een sterk ‘Ja, dit is het!’ en het begon te stromen.

In het faciliteren van LEAP sessies komt alles samen en heb ik een weg gevonden om mijn levensmissie te vervullen. Intens dankbaar voor alles wat het mij gebracht heeft, en brengt, laat ik graag iedereen die ervoor voelt het mooie proces van LEAP ervaren.

Wat is LEAP – Lifeforce Energy Awakening Process?

LEAP is een directe overdracht van levenskrachtenergie die op natuurlijke en zachte wijze een diepgaand zelfontwakingsproces activeert. 

Het is de krachtige, creatieve en goddelijke levenskrachtenergie die in elk mens zit. De energie sluimert echter vaak in ons; we boren maar een klein deel ervan heel beperkt aan. Maar eenmaal ontwaakt, ontstaat bij continuering een diepgaande herbedrading van de hersenstructuur en het centrale zenuwstelsel. Deze herbedrading maakt een diepe heling en transformatie mogelijk. 

LEAP is een terugkomen in heelheid, via het pad van overgave in plaats van via wilskracht. Het ontwaken in volledige realisatie van wie je werkelijk bent is onmogelijk in woorden te beschrijven. Het is puur te ervaren.
De energie is hoog intelligent en zal je precies brengen wat voor jou in het moment nodig is.

LEAP sessie

Tijdens een LEAP sessie ga je met je ogen dicht op een yogamat liggen. Muziek wordt gespeeld om je te ondersteunen in het proces en de facilitator kan je intuïtief aanraken op bepaalde punten op het lichaam. Het enige dat van je wordt gevraagd, is om je lichaam-geest te ontspannen en je over te geven aan het proces met een kinderlijke nieuwsgierigheid. Het toestaan van welke ervaring zich ook voordoet en wat er ook tot expressie wil komen. Er kan een breed scala aan fenomenen optreden, van spontane bewegingen tot emotionele releases, het zien van kleuren of beelden of gevoelens van gelukzaligheid. Sommigen beschouwen het als een zuiverende ervaring of iets dat hen diepe inzichten of realisaties geeft. Voor elke persoon is de ervaring uniek, elke keer weer.

Wat kan LEAP brengen?

De meest voorkomende effecten die zoal bij deelnemers worden waargenomen zijn de volgende:
– meer mentale helderheid en gevoelens van stabiele rust in zichzelf;
– bevrijding en verlichting van stress en spanning;
– loslaten van emoties en verwerken van trauma’s;
– toename van energie en vitaliteit;
– verruimd bewustzijn van lichaam-geest en energie;
– begrijpen en loslaten van beperkende overtuigingen;
– afpellen lagen van conditioneringen (mentaal, emotioneel, sociaal, cultureel);
– meer vertrouwen, veerkracht en authenticiteit;
– meer verbonden met je intuïtie;
– her-inneren wie je werkelijk bent en wat jouw doel is;
– verbetering in creativiteit en productiviteit;
– verschuiving naar meer bewust leven;
– dieper in spirituele ontwaking en non-duaal bewustzijn;
– ervaren van staten van diepe gelukzaligheid, harmonie, vreugde en dankbaarheid.

Ja, het is een opruimproces en soms brengt dat dingen naar de oppervlakte die je liever niet ziet, voelt of ervaart. Maar omdat het een heel natuurlijk proces is, komt er niets naar boven dat je niet aankunt. Gevraagd wordt om het in diep vertrouwen te laten gebeuren, zodat er bevrijding van spanning en blokkades kan plaatsvinden. Hiermee wordt ruimte gemaakt voor de geboorte van mooie nieuwe dingen. 

Over het algemeen is het aan te raden om aan een reeks van 3 tot 5 sessies met tussenpozen van 1-2 weken deel te nemen voor continuering en om steeds een stukje dieper te kunnen gaan. Dit verschilt echter per persoon en het is aan een ieder om in te voelen wat klopt.

Voel je welkom als LEAP jou trekt!

De eerst volgende LEAP sessies zijn op:

7 januari 2023 van 14.30 – 16.30 uur
4 februari 2023 van 14:30 – 16.30 uur
18 februari 2023 van 14:30 – 16:30 uur
4 maart 2023 van 14:30 – 16:30 uur
18 maart 2023 van 14:30 – 16:30 uur

Locatie: Mind Events Factory, Berenkoog 49-204 in Alkmaar.

Inschrijven kan per mail door een mail te sturen naar mariekemuhren@gmail.com
Je kunt Marieke ook volgen op instagram.