Corporate Vitaliteit & Yoga

Vitaliteit gaat een steeds belangrijkere rol spelen voor bedrijven. In de wereld van nu wordt er een grote mate van informatie gecreëerd waardoor mensen als het ware overladen worden door prikkels, informatie en keuzes. De werkdruk stijgt hierdoor en mensen kunnen hierdoor last van stress en onzekerheid krijgen. Door de work overload willen mensen vaak maar doorgaan tijdens de werkdag. Waar liggen de grenzen?

Tijdens mijn corporate lessen & talks breng ik ontspanning tijdens de werkdag naar de voorgrond. Ik leer jullie graag op wat voor momenten je welke technieken en ontspanningsmomenten kunt toepassen. Hier spreek ik graag over. Daarna neem ik de groep graag mee in een les van ontspanning. Dit bestaat uit ademwerk, yoga en mindfulness.

De mogelijkheden kunnen we vooraf bespreken. Ik kom bij jullie op locatie en neem de matten mee, of jullie kunnen bij mij in de studio langskomen aan de Kanaaldijk 301 in Alkmaar.

De kosten voor een corporate yogales zijn €150,00 per les van 75 minuten. Wil je direct voor 8 lessen afnemen? Dan bedragen de kosten €1100,00 voor een 8-weeks programma.

Er zijn vele mogelijkheden om medewerkers hier bewust van te maken. Mogelijkheden die ik je kan bieden zijn:

  • Wekelijkse of maandelijkse yogales bij jullie op kantoor
  • Talk over fysieke en mentale inspanning en ontspanning
  • Workshops (yoga workshops, productiviteit en strategie sessies).
  • HR en Reïntegratie Support

Wanneer je de mens weer terug in verbinding met het lichaam brengt, leren zij de grenzen van hun kunnen herkennen. Dit is waar productiviteit en werkgeluk ontstaat.

— Joyce Mol

Voordelen voor jouw bedrijf na mijn sessie, talk of workshop

  • De gezondheid en het bewustzijn van jouw personeel stijgt
  • De productiviteit van jouw team stijgt
  • Creativiteit wordt aangewakkerd bij jouw medewerkers
  • Medewerkers zullen jou als werkgever waarderen. Er wordt namelijk aan ze gedacht en worden niet gezien als een nummertje.

Heb je vragen? Of wil je direct een afspraak inplannen om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact op via onderstaande formulier.