fbpx

Ben jij ondernemer? Net gestart of sta je als ondernemer op een punt waar je met veel vragen zit? 

In de Breathe & Business sessies ben je welkom in mijn studio om te werken aan jouw projecten, ideeën en kan je gebruik maken van mijn kennis en expertise. Je kunt heerlijk werken aan een hoge tafel, op de bank of aan het raampost met uitzicht op groen. Ook mag je lekker comfy gebruik maken van yogakussens, dekens en matten. 

Thee, koffie en lekkers staat klaar. 

Als ondernemer heb ik veel gedaan in de afgelopen 4 jaar. Vanuit mijn ervaring als freelancer in IT, Finance, Coaching en Recruitment kan ik jou verder helpen om van jouw idee naar een makkelijk verkoopbaar product te komen. Maar ook vooral hoe jij vanuit zelfvertrouwen en intuïtie kunt gaan ondernemen. Ik heb vanaf het begin van mijn ondernemerschap geleerd hoe ik vanuit mijn intuïtie kan ondernemen en kom daarmee altijd weer tot magische ideeën.  

Ik ben nu 4 jaar ondernemer en ben in de afgelopen 4 jaar gegroeid van Virtual Assistant voor verschillende creatieve bedrijven naar Studio Owner, Breathwork Expert en Yogateacher.

In de afgelopen 4 jaar leerde ik zoveel over ondernemen. Van websites bouwen tot financiële plannen schrijven en deze volledig af te stemmen op producten en de marketing daarvoor uit te zetten. Maar ook de support van bedrijven managen heeft me veel gebracht. Door processen volledig te doorlopen in je eigen bedrijf voordat je gaat uitbesteden weet je precies wat er gebeurd binnen je bedrijf. 

Ik kan je helpen op allerlei vlakken:

  • Website ideeën en hoe dit te bouwen
  • Affiliate inzetten
  • Content ideeën 
  • Social media strategie en boosten en hoe jij dit kan inzetten voor jouw bedrijf
  • Financieel jaarplan maken en deze volledig afstemmen op de producten die jij verkoopt zodat jij met een concreet plan jouw omzetdoelen kunt halen
  • Nieuwe business ideeën met jou bedenken  als je vastloopt
  • Uitbesteden. Waar kan jij meer ruimte creëeren voor jezelf als ondernemer.

All the answers and ideas are waiting for you in your intuïtion. By breathing you will learn how to work with your intuïtion. ❤️✨

Wil jij een Breathe & Business sessie boeken of gewoon lekker komen werken in mijn studio en af en toe gebruik maken van mijn kennis en expertise? Stuur me dan even een mailtje naar info@mindeventsfactory.com. Dan plannen we het in. 

Mogelijkheden:

  • Dagdeel werkplek huren: €35,00 incl koffie, thee en lekkers en een gesprekje (3 uur)
  • Breathe & Business Sessie €149,00 (3 uur) we duiken dan samen in jouw business en maken een eerst opzet. We starten met ademwerk.
  • Breathe & Break Trough Programma (12 weeks programma waarin je in 12 weken jouw droom business gaat manifesteren en leert werken vanuit jouw intuïtie) 1077,-