fbpx

80% van de mensen weet niet hoe hij of zij goed moet ademen. Of vaak ben je je helemaal niet bewust van jouw ademhaling. Wist je dat niet goed ademhalen kan leiden tot pijn in het lichaam? Zoals blessures, pijn op de borst of rug en bekkenklachten? Ook klachten als slaapproblemen, paniekaanvallen, hyperventilatie, hoge bloeddruk en chronische stress houden klachten in stand. In mijn Breathe Better E-book ontdek je diverse oefeningen die jou helpen om:

✅ Rust vinden in je hoofd en daardoor meer ruimte ervaren in je lichaam.
✅ Je stressniveau naar beneden brengen en meer ontspanning creëren in je leven.
✅ Paniekaanvallen de baas worden.
✅ Spanningshoofdpijn tegen gaan.
✅ Slaapproblemen oplossen.
✅ Pijnklachten in het lichaam verminderen én zelfs verhelpen.

Consequente beoefening van ademwerk helpt om heel veel klachten te verminderen en zelfs te verhelpen.

Toen ik net starte met ademwerk raakte ik verdwaald in allerlei verschillende methoden. En wat was nu de juiste? Allemaal zijn ze juist en hebben ze een specifieke werking. Er is niet 1 de beste. Allen zijn ze goed.

In dit e-book ontdek je ademoefeningen, meditaties en journal practices…

Dit is een voorproefje van mijn boek die ik aan het schrijven ben. Wil jij ontdekken wat de kracht van ademhalen voor jou doet en welke ademmethodes er allemaal zijn? Laat je gegevens dan hieronder achter en ontvang het GRATIS e-book direct in je inbox!

Bevestig nog even je aanmelding via de mail die je ontvangt na het achterlaten van je gegevens. Geen mail? Check dan even je spam folder.